Tecar terapija - Medicohealth GYM d.o.o. Zdravje

O podjetju

Tecar terapija

Tecar terapija je sodobna in inovativna metoda zdravljenja, ki se uporablja predvsem v rehabilitacijske namene. Njena glavna prednost je zmanjševanje bolečin, vnetij, ter posledic degenerativnih sprememb in poškodb. Prav tako pospešuje limfno in vensko drenažo ter spodbuja regeneracijo prizadetih tkiv.

Zdravljenje s tecar terapijo je primerno tako v akutni kot subakutni fazi bolezni, brez da bi pri tem prišlo do povečanja vnetnega procesa, ki bi ga sicer lahko povzročila povišana temperatura tkiva. Z dovajanjem toplote se pospeši metabolizem, kar izboljša prekrvavitev in napolnjenost krvi s kisikom. Posledično kisik in druge hranilne snovi hitreje dosežejo prizadeta mesta, kar omogoča hitrejše celjenje, manj bolečin in učinkovitejšo regeneracijo.

Med ključnimi učinki tecar terapije so sproščanje mišic, pospeševanje regeneracije tkiv, izboljšanje prekrvavitve tako na površinski kot globinski ravni, razgradnja zlepljenj v tkivu ter zmanjševanje bolečin. Prav tako naravno spodbuja vensko in limfno drenažo, kar dodatno prispeva k izboljšanju stanja.

Tecar terapija je priporočljiva pri širokem spektru zdravstvenih težav. Učinkovita je pri zdravljenju revmatskih obolenj, bursitisov, kalcinacij, zamrznjene rame in bolečin, povezanih s prisilnimi držami. Pomaga tudi pri mišičnih natrganinah, kontrakturah, udarninah in oteklinah, kot tudi pri vnetjih in bolečinah v mišicah, sklepih in tetivah. Tecar terapija je koristna tudi pri obvladovanju živčnih bolečin, kot so sindrom karpalnega in kubitalnega kanala.

Z uporabo tecar terapije tako pacienti hitreje okrevajo in se učinkoviteje spopadajo z različnimi bolezenskimi stanji, kar jim omogoča hitrejši povratek k normalnemu življenju in izboljšanje kakovosti bivanja.

O podjetju Medicohealth GYM

Medicohealth GYM, ustanovljen leta 2019, predstavlja inovativni rehabilitacijski center, kjer ekipa mladih, a izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov prinaša vrhunsko strokovno znanje. Ti strokovnjaki se nenehno izobražujejo na področjih najnovejših tehnologij in pristopov v fizioterapiji in kinezioterapiji, s čimer zagotavljajo celostno obravnavo pacientov. Ponosni na širok spekter zdravstvenih storitev, uporabljajo vrhunske naprave za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija in tecar terapija.

V Medicohealth GYM se vsakemu pacientu posvetijo individualno, prilagajajo terapijo njegovim potrebam in ciljem z namenom hitrega okrevanja, izboljšanja gibljivosti, prožnosti ter zmanjševanja bolečin. Zavezani odličnosti in pacientovemu zadovoljstvu, se odlikujejo s prilagojenim in ciljno usmerjenim zdravljenjem, ki obsega različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, in tehnike za zmanjševanje bolečin.

Njihova vizija in cilji so osredotočeni na visoko kakovost, inovativnost in dolgoročno uspešno zdravljenje s podporo skozi celoten proces zdravljenja. Ekipa je zavezana k zdravju in dobremu počutju pacientov, deluje z visokim standardom zdravstvenega varstva in ponuja prilagojene rešitve. Poudarek je tudi na preventivi in izobraževanju pacientov za vzdrževanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Tecar terapija - Medicohealth GYM d.o.o.

Ponudba

Fizioterapija


Fizioterapija je oblika rehabilitacije, ki se osredotoča na preprečevanje, diagnosticiranje in zdravljenje širokega spektra težav z mišično-skeletnim sistemom. Z uporabo različnih tehnik...Ogled ponudbe

Vaje za hrbtenico


Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin v hrbtu. Pogosto vključujejo raztez...Ogled ponudbe

Išias zdravljenje in terapija


Zdravljenje išiasa običajno vključuje kombinacijo počitka, fizične terapije in zdravil proti bolečinam za lajšanje simptomov, kot so bolečina, mravljinčenje in šibkost, ki izhajaj...Ogled ponudbe

Pomoč pri bolečinah v križu


Pomoč pri bolečinah v križu pogosto vključuje kombinacijo fizične terapije, prilagoditev življenjskega sloga in, v nekaterih primerih, zdravil. Fizioterapevtski pristopi, kot so manualna terapija, pos...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Tecar terapija - Medicohealth GYM d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Tecar terapija - Medicohealth GYM d.o.o.
  • Polno ime Medicohealth GYM d.o.o.
  • Davčna številka SI 75336308 SISI 75336308
  • Matična številka 8461210000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: