Uhajanje urina – Medilase d.o.o. Zdravje

O podjetju

Uhajanje urina - Medilase d.o.o.

Urinska inkontinenca, posebno stresna urinska inkontinenca, ki vodi do nehotenega uhajanja urina ob fizičnih naporih, kot so kašljanje, kihanje, telesna vadba ali celo ob smehu, predstavlja resen zdravstveni in psihološki problem za številne ženske. Pogosto se srečujejo z njo ženske po več porodih, tiste z večjim indeksom telesne mase ali kadilke, ki trpijo zaradi kroničnega kašlja. Te težave ne le da slabšajo kakovost življenja, temveč tudi negativno vplivajo na samopodobo in spolno funkcijo.

Do nedavnega so bile glavne metode zdravljenja urinske inkontinence usmerjene v konzervativne pristope, kot so Keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, spremembe življenjskega sloga, kot so prenehanje kajenja in zmanjšanje telesne teže, ter različne operativne tehnike, vključno z vstavitvijo nenapetostnih trakov za podporo sečnice. Čeprav so te metode lahko učinkovite, mnoge ženske iščejo manj invazivne in manj obremenjujoče alternative.

V tem kontekstu se lasersko zdravljenje urinske inkontinence izkazuje kot revolucionarna metoda, ki ponuja novo upanje za ženske, ki se spopadajo z uhajanjem urina. Ta inovativna tehnika uporablja laser za nežno dovajanje toplote v tkiva okoli sečnice in sečnega mehurja. Toplota spodbudi tkiva k proizvodnji novega kolagena, kar vodi do učvrstitve in izboljšanja podpore sečnice, s čimer se zmanjšuje ali celo odpravlja uhajanje urina.

Naša klinika ponuja prilagojene laserske terapije, ki so posebej zasnovane za reševanje težav z urinsko inkontinenco, zagotavljajo minimalno nelagodje in hitro okrevanje, ter omogočajo ženskam, da se vrnejo k svojim vsakdanjim aktivnostim brez skrbi zaradi uhajanja urina. Z laserskim zdravljenjem lahko dosežete trajne izboljšave, ki ne le da izboljšajo vaše fizično zdravje, temveč tudi povrnejo samozavest in izboljšajo kakovost vašega življenja.

Vabimo vas, da se obrnete na nas za več informacij in osebno svetovanje. Naši strokovnjaki so tukaj, da vam pomagajo na vaši poti k boljšemu počutju in svobodi od uhajanja urina.

O podjetju Medilase

Medilase je družinsko podjetje, ki se že 25 let ukvarja z laserskimi posegi v zdravstvene in estetske namene. Naše poslanstvo je zagotoviti najboljše rezultate, kar dosegamo z individualno obravnavo, postavitvijo realnih pričakovanj ter podrobno strokovno razlago. Najbolj smo ponosni, ko naše nove stranke postanejo redne stranke in k nam napotijo svoje najbližje, saj je to jasen pokazatelj tako kakovosti našega dela kot tudi profesionalnega in osebnega pristopa.

Uhajanje urina – Medilase d.o.o.

Ponudba

Lasersko odstranjevanje dlak


Lasersko odstranjevanje dlak je sodobna in učinkovita metoda za trajno odpravo neželenih dlak na vseh delih telesa, ki deluje s pomočjo Nd:YAG laserja, katerega svetloba se absorbira v dlakah in pretv...Ogled ponudbe

Odstranjevanje kožnih znamenj


Odstranjevanje kožnih znamenj z dermatoskopijo in digitalno dermatoskopijo omogoča zgodnje odkrivanje in preprečevanje kožnega raka. Atipična znamenja so pod natančnim nadzorom za prepoznavanje zgodnj...Ogled ponudbe

Pomlajevanje nožnice


Pomlajevanje nožnice izboljša spolne odnose z zožitvijo in zategnitvijo nožnice, ki se lahko ohlapi zaradi staranja, poroda ali sprememb v telesni teži. Poleg Keglovih vaj je v ospredju minimal...Ogled ponudbe

Kondilomi


Lasersko odstranjevanje kondilomov, ki jih povzroča humani papiloma virus (HPV), predstavlja učinkovito metodo za odpravo genitalnih bradavic na koži in sluznicah spolovil ter okrog anusa. Ta metoda o...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Uhajanje urina – Medilase d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Uhajanje urina – Medilase d.o.o.
  • Polno ime Medilase d.o.o.
  • Davčna številka 16234227 SI16234227
  • Matična številka 1215701000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: