Vaje za hrbtenico – Medicohealth GYM d.o.o. Zdravje

O podjetju

Vaje za hrbtenico

Redno izvajanje vaj za hrbtenico je ključnega pomena za vzdrževanje zdrave drže in preprečevanje kroničnih bolečin ter poškodb, ki so pogosto posledica modernega načina življenja, kot sta dolgotrajno sedenje in ponavljajoči se gibi. Slaba drža je pogost pojav, ki skozi leta lahko privede do resnih zdravstvenih težav, vključno s poškodbami hrbtenice. Vaje za hrbtenico so učinkovito orodje za boj proti tem negativnim posledicam.

Sistematično izvajanje vaj za hrbtenico pomaga krepiti mišice, ki podpirajo hrbtenico, in izboljšati prožnost ter mobilnost. To ne samo da izboljša držo, ampak tudi zmanjšuje tveganje za poškodbe. Vaje za hrbtenico so posebej zasnovane tako, da ciljajo na asimetrije v telesu, ki se lahko razvijejo zaradi enostranskih ali ponavljajočih se obremenitev.

Z rednim izvajanjem vaj za hrbtenico lahko oseba znatno zmanjša možnost za nastanek poškodb. Vaje za hrbtenico so priporočljive za ljudi vseh starosti, še posebej pa za tiste, ki preživijo veliko časa v sedečem položaju. Z ustrezno izbiro vaj za hrbtenico, ki so prilagojene posameznikovim potrebam in telesnemu stanju, je mogoče izboljšati splošno telesno funkcionalnost in počutje.

Vključitev vaj za hrbtenico v dnevno rutino ni samo preventiva proti bolečinam in poškodbam, temveč aktivno prispeva k boljšemu zdravju in večji življenjski energiji. Vaje za hrbtenico so preprost, a učinkovit način za izboljšanje kakovosti življenja in ohranjanje telesne vitalnosti. Zato je pomembno, da se zavedamo vrednosti rednega izvajanja vaj za hrbtenico in jih integriramo v naš vsakdan za dolgoročno zdravje in dobro počutje.

O podjetju Medicohealth GYM

Medicohealth GYM, ustanovljen leta 2019, predstavlja inovativni rehabilitacijski center, kjer ekipa mladih, a izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov prinaša vrhunsko strokovno znanje. Ti strokovnjaki se nenehno izobražujejo na področjih najnovejših tehnologij in pristopov v fizioterapiji in kinezioterapiji, s čimer zagotavljajo celostno obravnavo pacientov. Ponosni na širok spekter zdravstvenih storitev, uporabljajo vrhunske naprave za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija in tecar terapija.

V Medicohealth GYM se vsakemu pacientu posvetijo individualno, prilagajajo terapijo njegovim potrebam in ciljem z namenom hitrega okrevanja, izboljšanja gibljivosti, prožnosti ter zmanjševanja bolečin. Zavezani odličnosti in pacientovemu zadovoljstvu, se odlikujejo s prilagojenim in ciljno usmerjenim zdravljenjem, ki obsega različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, in tehnike za zmanjševanje bolečin.

Njihova vizija in cilji so osredotočeni na visoko kakovost, inovativnost in dolgoročno uspešno zdravljenje s podporo skozi celoten proces zdravljenja. Ekipa je zavezana k zdravju in dobremu počutju pacientov, deluje z visokim standardom zdravstvenega varstva in ponuja prilagojene rešitve. Poudarek je tudi na preventivi in izobraževanju pacientov za vzdrževanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Vaje za hrbtenico – Medicohealth GYM d.o.o.

Ponudba

Fizioterapija


Fizioterapija je oblika rehabilitacije, ki se osredotoča na preprečevanje, diagnosticiranje in zdravljenje širokega spektra težav z mišično-skeletnim sistemom. Z uporabo različnih tehnik...Ogled ponudbe

Tecar terapija


Tecar terapija je sodobna oblika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčne elektromagnetne valove za pospeševanje naravnega celjenja telesa in zmanjševanje bolečin. Deluje tako, da sp...Ogled ponudbe

Išias zdravljenje in terapija


Zdravljenje išiasa običajno vključuje kombinacijo počitka, fizične terapije in zdravil proti bolečinam za lajšanje simptomov, kot so bolečina, mravljinčenje in šibkost, ki izhajaj...Ogled ponudbe

Vaje za hrbtenico


Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin v hrbtu. Pogosto vključujejo raztez...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vaje za hrbtenico – Medicohealth GYM d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vaje za hrbtenico – Medicohealth GYM d.o.o.
  • Polno ime Medicohealth GYM d.o.o.
  • Davčna številka SI 75336308 SISI 75336308
  • Matična številka 8461210000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: