Zdravljenje išiasa – Medicohealth GYM d.o.o. Zdravje

O podjetju

Zdravljenje išiasa

Zdravljenje išiasa predstavlja celostni pristop k obvladovanju bolečin, mravljinčenja in šibkosti, ki se širijo od spodnjega dela hrbta do nog. Te simptome povzroča draženje ali stiskanje ishiadičnega živca, najdaljšega živca v telesu. Ker išias močno vpliva na kakovost življenja, je pomembno, da zdravljenje začnemo čim prej.

Fizioterapija igra ključno vlogo pri zdravljenju išiasa, vključno z manualno terapijo, razteznimi in krepilnimi vajami ter uporabo toplote ali mraza za lajšanje simptomov. V nekaterih primerih se lahko uporabijo tudi zdravila proti bolečinam ali steroidne injekcije za bolj akutne primere.

Prilagoditev dnevnih aktivnosti in delovnega prostora za zmanjšanje pritiska na ishiadični živec je prav tako ključnega pomena. Redno izvajanje ciljno usmerjenih vaj, ki jih priporoči usposobljen fizioterapevt, lahko pomaga preprečiti ponovitev težav in izboljša splošno gibljivost in funkcionalnost.

S pravilnim pristopom in zavezanostjo k terapevtskemu procesu lahko osebe z išiasom znatno izboljšajo svoje stanje in se vrnejo k aktivnemu in zadovoljnemu življenju.

O podjetju Medicohealth GYM

Medicohealth GYM, ustanovljen leta 2019, predstavlja inovativni rehabilitacijski center, kjer ekipa mladih, a izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov prinaša vrhunsko strokovno znanje. Ti strokovnjaki se nenehno izobražujejo na področjih najnovejših tehnologij in pristopov v fizioterapiji in kinezioterapiji, s čimer zagotavljajo celostno obravnavo pacientov. Ponosni na širok spekter zdravstvenih storitev, uporabljajo vrhunske naprave za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija in tecar terapija.

V Medicohealth GYM se vsakemu pacientu posvetijo individualno, prilagajajo terapijo njegovim potrebam in ciljem z namenom hitrega okrevanja, izboljšanja gibljivosti, prožnosti ter zmanjševanja bolečin. Zavezani odličnosti in pacientovemu zadovoljstvu, se odlikujejo s prilagojenim in ciljno usmerjenim zdravljenjem, ki obsega različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, in tehnike za zmanjševanje bolečin.

Njihova vizija in cilji so osredotočeni na visoko kakovost, inovativnost in dolgoročno uspešno zdravljenje s podporo skozi celoten proces zdravljenja. Ekipa je zavezana k zdravju in dobremu počutju pacientov, deluje z visokim standardom zdravstvenega varstva in ponuja prilagojene rešitve. Poudarek je tudi na preventivi in izobraževanju pacientov za vzdrževanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Zdravljenje išiasa – Medicohealth GYM d.o.o.

Ponudba

Fizioterapija


Fizioterapija je oblika rehabilitacije, ki se osredotoča na preprečevanje, diagnosticiranje in zdravljenje širokega spektra težav z mišično-skeletnim sistemom. Z uporabo različnih tehnik...Ogled ponudbe

Tecar terapija


Tecar terapija je sodobna oblika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčne elektromagnetne valove za pospeševanje naravnega celjenja telesa in zmanjševanje bolečin. Deluje tako, da sp...Ogled ponudbe

Pomoč pri bolečinah v križu


Pomoč pri bolečinah v križu pogosto vključuje kombinacijo fizične terapije, prilagoditev življenjskega sloga in, v nekaterih primerih, zdravil. Fizioterapevtski pristopi, kot so manualna terapija, pos...Ogled ponudbe

Vaje za hrbtenico


Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin v hrbtu. Pogosto vključujejo raztez...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Zdravljenje išiasa – Medicohealth GYM d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Zdravljenje išiasa – Medicohealth GYM d.o.o.
  • Polno ime Medicohealth GYM d.o.o.
  • Davčna številka SI 75336308 SISI 75336308
  • Matična številka 8461210000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: