Zobni laboratorij Melik, Ljubljana Zdravje

O podjetju

Zobni laboratorij Melik je bil kot eden prvih zasebnih laboratorijev v samostojni Sloveniji ustanovljen Januarja 1992. V zgodnjih letih je bila naša dejavnost usmerjena predvsem v izdelavo fiksnih protetičnih izdelkov s prihodom implantologije, se je začela širiti tudi na to področje in od leta 1994 uspešno obvladujemo tudi ta segment v protetični oskrbi.

Z vedno večjimi potrebami moderne stomatologije in protetične rehabilitacije, ki jih danes pacijetni potrebujejo in zahtevajo, izdelujemo tudi kombinacijo snemne in fiksne protetike. Pri nas ponujamo vse vrste zobnih nadomestkov, ki temeljijo na najnovejših tehnologijah, vključno s CAD-CAM sistemom.

V želji ,da bi bili naši izdelki razpoznavni, spremljamo razvoj zobozdravstva z veliko mero investicij v znanje in posodabljanje opreme.

Reference obsegajo sodelovanje z mnogimi zasebnimi ordinacijami, kot tudi s Stomatološko kliniko Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

V našem laboratoriju ponujamo storitve in izdelke zobnega laboratorija tudi zunanjim naročnikom, kot so zdravstveni domovi in zasebni zobozdravniki.

Vsi izdelki so zasnovani in izdelani skladno z najnovejšimi normativi in standardi glede kakovosti izdelave in uporabljenih materialov. Osebje se neprestano izobražuje in usposoblja tudi za najzahtevnejše in estetsko občutljive izdelke.

Zobni laboratorij Melik, Ljubljana

Ponudba

Fiksna protetika


Fiksna protetika so zobni nadomestki, ki so v ustih stalno pritrjeni in jih ne snemamo. Največkrat ko govorimo o fiksni protetiki mislimo na zobne prevleke ali mostičke. Zobna prevleka pokriva en zob, mostiček je več ...Ogled ponudbe

Snemna protetika


Snemna protetika so zobni nadomestki, ki jih lahko snamemo in ponovno namestimo. Večinoma se rešitve, ki jih ponuja snemna protetika uporablja, ko je bilo izgubljenih več zob. Sile, ki so ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Zobni laboratorij Melik, Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Zobni laboratorij Melik, Ljubljana
  • Polno ime Melik Stojan - zobotehnik
  • Davčna številka 15075320 SI15075320
  • Matična številka 1397621000
  • Davčni zavezanec Ne