Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana Živila

O podjetju

Ko se boste sprehodili po pokriti tržnici v centru Ljubljane (na Kopitarjevi ulici 2), boste tam našli tudi trgovino, ki jo je odprl gospod Safet Amza.

Gotovo vam bo padlo v oči, da v tej trgovini kot edini v slovenskem prostoru ponujajo ročno vlečeno testo, iz katerega lahko gospodinje doma spečejo okusne jabolčne, višnjeve ali sirove zavitke ali domače bureke. Ročno vlečeno testo, ki ga Safet Amza in njegovi prodajalci ponujajo v prodaji, nima v sebi nobenih aditivov (dodatkov), ampak je narejeno samo iz tistih sestavin, ki jih samo testo potrebuje. Poleg ročno vlečenega testa v pokriti tržnici v Ljubljani gospod Safet Amza kot dodatno ponudbo ponuja tudi že narejene baklave,mlince in testenine. 

Trgovina v pokriti tržnici na Kopitarjevi ulici 2 je odprta od ponedeljka do srede med 7.00 in 14.00 uro, v četrtkih in petkih je trgovina odprta med 7.00 in 15.00 uro, ob sobotah pa se do trgovine lahko sprehodite in kupite izdelke po svoji izbiri med 7.00 in 14.00 uro. V kolikor imate kakršno koli vprašanje v povezavi z izdelavo ročno vlečenega testa ali ostalih izdelkov (baklav, testenin in mlincev), ki jih Safet Amza ponuja v svoji trgovini v pokriti tržnici, ste dobrodošli, da nas obiščete  tudi na Bohinjčevi ulici 12 v Ljubljani.

Na Bohinjčevi ulici 12 nas lahko obiščete ali pokličete na telefonsko številko (041) 680 409 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Vabljeni na tržnico po najboljše ročno vlečeno testo!

Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vlečeno testo - Safet Amza s.p., Ljubljana
  • Polno ime TESTENINE IN SLAŠČICE SAFET AMZA S.P.
  • Davčna številka 88075265 SI88075265
  • Matična številka 5756271000
  • Davčni zavezanec Da