Nadgradnje tovornih vozil, prodaja tovornih dvigal MF-CT, Štajerska Servis in vzdrževanje

O podjetju

Podjetje MF-CT d.o.o. je družba z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje specialnih tovornih nadgradenj na tovornih vozilih ter specialnih traktorskih, industrijskih ter kamionskih prikolic.

Podjetje ima lasten razvoj, kadre, proizvodne hale, vso potrebno proizvodno, transportno, konstrukcijsko in informacijsko opremo, skladišča, dvorišča, itd.

Glavni proizvodni program podjetja MF-CD d.o.o. je izdelava tovornih nadgradenj za različne potrebe, izdelava specialnih traktorskih, industrijskih in tovornih prikolic, montaže serijskih nadgradenj vseh evropskih proizvajalcev, montaža, servis in vzdrževanje nakladalnih ramp (ploščadi) znamke BÄR ter proizvodov podjetij HYVA in Auto Cool Ltd.

Veliko sredstev vlagamo v izboljšavo in tehnološko posodobitev proizvodnega procesa ter v razširitev proizvodnega in prodajnega programa. Pri izdelavi nadgradenj uporabljamo v glavnem visoko kvalitetne materiale, kot so Hardox, Domex. Nadgradnje so zato vzdržljive in varne z dolgo življenjsko dobo, kar dokazujejo naše zveste stranke. Seveda vsakemu kupcu zagotovimo tudi redno servisiranje, dobavo rezervnih delov ter morebitna popravila.

Ker so posamezni proizvodi podjetja MF-CT d.o.o., specialni, lahko vsak izdelek posebej prilagodimo specifičnim potrebam in željam kupcev. Seveda so pri tem pomembne tudi zakonsko predpisane tehnične in varnostne zahteve.

Projektiranje izvajamo z 3D računalniškim programom Autodesk Inventor.

Če potrebujete kvalitetne rešitve na področju nadgradenj tovornih vozil, ali pa kvalitetna tovorna dvigala, potem je podjetje MF-CT d.o.o. pravi naslov za vas!

Ponudba in storitve

V najkrajšem možnem roku za vas izdelamo kvalitetno in cenovno ugodno nadgradnjo vašega tovornega vozila. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in nadgradnjo prilagodili vašim potrebam. Samo zakonske omejitve so tiste, ki naj omejujejo izdelavo vaše nadgradnje. Ker boste vozilo uporabljali vi, mora biti le-to izdelano po vaših željah. Naše osebje je tu zato, da to uresniči.

Odvisno od namena uporabe, pogojev uporabe, teže in nosilnosti je lahko konstrukcija nadgradnje izdelana iz:

 • lahkih aluminijskih profilov
 • trdnih jeklenih profilov
 • nerjaveče pločevine.

Voda ne poškoduje poda, tudi če pride v notranjost nadgradnje, saj je le-ta sestavljen iz vodoodpornih vezanih plošč visoke kakovosti.

Opremo, ki je zakonsko predpisana, vgradimo. Nekatera vozila imajo sicer opremo vgrajeno že tovarniško, v večini primerov pa jo je potrebno vgraditi naknadno – pri tem pa mora zadoščati vsem zakonskim predpisom.

Prav tako izpeljemo postopek drugostopenjske homologacije namesto vas in vam prihranimo trud z obveznim postopkom ugotavljanja skladnosti vozila z veljavno zakonodajo in predpisi.

Vgradnja in pooblaščen servis nakladalnih ploščadi Bär, distribucija in servis produktov podjetij Autocool in HYVA
Lahko nam mirno prepustite sicer precej zahteven postopek vgradnje nakladalnih ploščadi. MF-CT d.o.o. je generalni zastopnik in serviser znanega nemškega proizvajalca nakladalnih ploščadi Bär za področje Slovenije z visoko usposobljeno ekipo strokovnjakov, v letu 2013 specializiranih in certificiranih s strani Bär Cargolift.

Za vas dobavimo, zmontiramo in servisiramo proizvode

AutoCool

 • Električne stopnice za lažji vstop in izstop iz višjih vozil,
 • Avtomatsko odpiranje in zapiranje vrat na tovornih vozilih in kombijih
 • Hladilni sistemi / klime za tovorna vozila / kombije.

Hyva

 • Dvigala
 • Komunalni sistemi in nadgradnje (samonakladalci)
 • Cilindri
 • Servisiranje vseh vrst nadgradenj za tovorna vozila
 • Popravila prikolic
 • Vgradnja priklopov

Nadgradnje tovornih vozil, prodaja tovornih dvigal MF-CT, Štajerska

Ponudba

Kiperske nadgradnje


Kiperske nadgradnje podjetja MF-CT d.o.o. so naš lastni proizvod. Cenovno primerljivi serijskim proizvajalcem, a višje kakovosti. Ojačana in gostejša mreža kiperja, ter pločevina Hardox zagotavlja...Ogled ponudbe

Kesonarji


Kesonarji so lastni proizvod podjetja MF-CT d.o.o. Kot vsi drugi izdelki so tudi naši kesoni vedno do potankosti prilagojeni vašim željam. Izdelani so lahko iz Aluminija, Inoxa ali črnega železa, ki je v...Ogled ponudbe

Pajki


Naš kader ima dolgoletne izkušnje na področju izdelave nadgradenj za odvoz napačno parkiranih vozil – pajkov. Nadgradnja je izdelana po lastni konstrukciji za odvoz do 4t težkih vozil v kombinaciji...Ogled ponudbe

Odvoz tovornih vozil


Prodajamo in montiramo nadgradnje vrhunske kakovosti za prevoz karamboliranih ali okvarjenih tovornih vozil na 3 ali 4 osnih vozilih ameriškega proizvajalca Zacklift.

Ogled ponudbe

Prevoz delovnih strojev, viličarjev


Po lastni konstrukciji proizvajamo nadgradnje za prevoz delovnih strojev, viličarjev ter ostale opreme. Nalaganje se vrši preko dolge hidravlične nakladalne rampe (do 5,5m), kar pomeni nizki kot nalaganja in je...Ogled ponudbe

Menjalne nadgradnje


Razvit imamo lasten sistem vpenjanja in dviganja ter spuščanja različnih nadgradenj na šasijo tovornega vozila. Sistem je napravljen brez vmesne pomožne šasije.

Menjava nadgradnje traja ...Ogled ponudbe

Prevoz živine


Izdelujemo aluminijaste nadgradnje z ali brez dvižnega poda za prevoz živine. Zadaj je vgrajena nakladalna rampa, katera se dviga s pomočjo vzmeti, hidravlike ali zraka – po želji naročnika.

Ogled ponudbe

Prevoz kadavrov


Nadgradnje za prevoz poginjenih živali – kadavrov izdelujemo iz nerjaveče pločevine – inox. Možnost vgradnje hidravlične rampe, nakladalnih rok za nalaganje ”od zgoraj”, hidravlične vitle za na...Ogled ponudbe

Specialne prikolice


Izdelujemo različne traktorske, industrijske in kamionske prikolice, polprikolice za različne namene in nosilnosti – kiperske, gozdarske, specialne prikolice za namen tehnološkega procesa proizvodnje, tur...Ogled ponudbe

Komunalne nadgradnje


Komunalne nadgradnje izdelujemo po lastni konstrukciji ali montiramo samonakladalce in abrole Nizozemskega prozvajalca HYVA. Samonakladalci lastne proizvodnje imajo nosilnost od 600kg do 10.000kg, nadgradnje HYVA pa ...Ogled ponudbe

Turistični vlakec


Turistični vlakec je prirejen za vožnje po gorskih cestah izven urbanih naselij. Primeren za turistične kmetije, gorske poti in podobno.

V vsak vagon gre 27 potnikov, 2 vagona tako več kot zadoščata z...Ogled ponudbe

Predelave cistern


Za potrebe odvoza grezničnih vsebin bio plinarnam predelujemo obstoječe in nove cisterne tako, da je možno polniti in prazniti cisterne v zelo kratkem času. Vse komponente, uporabljene pri predelavah, so iz nerjavečih...Ogled ponudbe

Menjava tovorna-osebna


Za vas opravimo predelavo osebnih vozil (Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Renault Kangoo, ter ostala) v tovorna in obratno.

Ogled ponudbe

Nabijalni stroj za postavljanje obcestnih ograj


Za potrebe postavljanja varnostnih obcestnih ograj smo razvili stroj velike kapacitete s katerim lahko na dan postavimo tudi do 1500m varnostne obcestne ograje. V proizvodnem programu sta 2 tipa, in sicer:

B...
Ogled ponudbe

Avtovleka


Izdelujemo fiksne nadgradnje iz aluminija ali nerjaveče pločevine na vozilih do 3.5t skupne mase, nosilnost vozila med 1400 in 1500 kg. Na vozilih nad 5t skupne mase pa izdelujemo nadgradnje z drsnim platojem –...Ogled ponudbe

Vitli


Za vas dobavimo in zmontiramo vitle vseh proizvajalcev po vašem izboru – da bo razmerje med ceno in kvaliteto kar najbolj ustrezalo vašim željam.

Ogled ponudbe

Amman


Pri nas opravljamo tudi popravila in vzdrževalna dela na valjarjih Ammann, ter predelave iz ploskih valjarjev v mulde (oglate).

Ogled ponudbe

Vzdrževanja in popravila


Vzdrževanje in popravila: zamenjava stranic, poda, obnova kesonov, šasij, popravilo hidravlike, evtoelektrike, …

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Nadgradnje tovornih vozil, prodaja tovornih dvigal MF-CT, Štajerska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Nadgradnje tovornih vozil, prodaja tovornih dvigal MF-CT, Štajerska
 • Polno ime MF-CT, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o.
 • Davčna številka 63715082 SI63715082
 • Matična številka 3911829000
 • Davčni zavezanec Da