Lesene škatle - JE-EMB d.o.o. Industrija

O podjetju

Lesene škatle

Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju prijazen in ga lahko uporabljamo večkrat, kar je vedno bolj pomembno pri izbiri izdelkov za prodajo ali dostavo. Poleg tega pa lesene škatle nudijo vrsto prednosti, ki jih drugi materiali ne morejo ponuditi.

Les je trajen in naraven material, ki ima dolgo življenjsko dobo in je prijazen do okolja. V primerjavi z drugimi vrstami embalaže, kot so plastika ali kovina, so lesene škatle lahko reciklirane in so razgradljive, kar zmanjšuje količino odpadkov v okolju.

Lesene škatle so lahko uporabljene za različne vrste izdelkov, kar jih naredi zelo vsestranske. Poleg tega pa je les lahko enostavno obdelan in prilagojen potrebam strank. Lesene škatle lahko prirejamo glede na velikost, obliko in funkcionalnost, zato so idealne za vse vrste izdelkov, od hrane in pijače, do elektronike in pohištva.

O podjetju

Podjetje JE-EMB d.o.o. je specializirano za izdelavo, prodajo, recikliranje in odkup lesene embalaže. Našim strankam nudimo najboljše rešitve za njihove potrebe na področju lesene embalaže, kot so palete, leseni zaboji in ostala lesena embalaža.

Izdelovanje in prodaja lesne embalaže

Nudimo širok spekter storitev na področju izdelave in prodaje lesene embalaže. Pri nas lahko kupite nove ali rabljene palete po vaših željah in potrebah. Poleg tega vam nudimo tudi izdelavo lesene embalaže po meri. Pri izdelavi uporabljamo samo kakovosten les, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše embalaže.

Poleg tega nudimo tudi termično obdelavo lesa, ki izboljša njegovo trajnost in ga naredi primeren za uporabo kot lesno gorivo. Naša termična obdelava lesa zagotavlja, da se lesena vlakna razbijejo, s čimer se izboljša njegova kakovost. Les, ki ga obdelamo, lahko uporabimo za izdelavo sekancev in peletov. Nudimo okolju prijazna goriva po ugodnih cenah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 607 534 in elektronski pošti jeemb.doo@gmail.com. Obiščite nas v industrijski coni Zapolje 4, v Logatcu.

Lesene škatle - JE-EMB d.o.o.

Ponudba

Euro paleta


Dimenzije Euro palete so 1200 × 800 × 500 mm, izdelana pa je iz lesa s vsaj 78 žeblji in tehta približno 20-25 kilogramov. Lahko nosi najmanj eno tono tovora, če je tovor enakomerno razporejen. Euro p...Ogled ponudbe

Leseni zaboji


Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za skladiščenje, saj zagotavljajo, da vaše blago ostane varno in suho....Ogled ponudbe

Lesena embalaža


Lesena embalaža se lahko uporablja za širok spekter izdelkov, od hrane in pijač do elektronike in pohištva. Zaradi svoje prilagodljivosti je lesena embalaža idealna izbira za podjetja, ki želijo pre...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Lesene škatle - JE-EMB d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Lesene škatle - JE-EMB d.o.o.
  • Polno ime JE-EMB d.o.o.
  • Davčna številka 35535288 SI35535288
  • Matična številka 3809749000
  • Davčni zavezanec Da