Leseni zaboji - JE-EMB d.o.o. Industrija

O podjetju

Leseni zaboji

Leseni zaboji so klasična rešitev za varno skladiščenje in prevoz blaga. So izjemno trpežni, robustni in prilagodljivi različnim velikostim, oblikam in potrebam. Pri našem podjetju zagotavljamo, da so vsi naši leseni zaboji izdelani iz najboljšega lesa in imajo kakovostne spoje, ki vaše blago varujejo med prevozom in skladiščenjem.

Izbor kakovostne lesene embalaže je ključnega pomena za zaščito vašega blaga. Naši leseni zaboji so izdelani po najvišjih standardih kakovosti. Uporabljamo le najboljše materiale in sodobne tehnologije, ki zagotavljajo trpežnost in zanesljivost naših izdelkov. Poleg tega vam ponujamo storitve izdelave lesene embalaže po meri, kar pomeni, da lahko zagotovimo popolno prileganje vašemu blagu. S tem se izognete morebitnim poškodbam med transportom in zagotovite varno dostavo do ciljne točke.

Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za skladiščenje, saj zagotavljajo, da vaše blago ostane varno in suho.

O podjetju

Podjetje JE-EMB d.o.o. je specializirano za izdelavo, prodajo, recikliranje in odkup lesene embalaže. Našim strankam nudimo najboljše rešitve za njihove potrebe na področju lesene embalaže, kot so palete, leseni zaboji in ostala lesena embalaža.

Izdelovanje in prodaja lesne embalaže

Nudimo širok spekter storitev na področju izdelave in prodaje lesene embalaže. Pri nas lahko kupite nove ali rabljene palete po vaših željah in potrebah. Poleg tega vam nudimo tudi izdelavo lesene embalaže po meri. Pri izdelavi uporabljamo samo kakovosten les, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše embalaže.

Poleg tega nudimo tudi termično obdelavo lesa, ki izboljša njegovo trajnost in ga naredi primeren za uporabo kot lesno gorivo. Naša termična obdelava lesa zagotavlja, da se lesena vlakna razbijejo, s čimer se izboljša njegova kakovost. Les, ki ga obdelamo, lahko uporabimo za izdelavo sekancev in peletov. Nudimo okolju prijazna goriva po ugodnih cenah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 607 534 in elektronski pošti jeemb.doo@gmail.com. Obiščite nas v industrijski coni Zapolje 4, v Logatcu.

Leseni zaboji - JE-EMB d.o.o.

Ponudba

Euro paleta


Dimenzije Euro palete so 1200 × 800 × 500 mm, izdelana pa je iz lesa s vsaj 78 žeblji in tehta približno 20-25 kilogramov. Lahko nosi najmanj eno tono tovora, če je tovor enakomerno razporejen. Euro p...Ogled ponudbe

Lesene škatle


Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju prijazen in ga lahko uporabljamo večkrat, kar je vedno bolj pomembno pri izbiri ...Ogled ponudbe

Lesena embalaža


Lesena embalaža se lahko uporablja za širok spekter izdelkov, od hrane in pijač do elektronike in pohištva. Zaradi svoje prilagodljivosti je lesena embalaža idealna izbira za podjetja, ki želijo pre...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Leseni zaboji - JE-EMB d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Leseni zaboji - JE-EMB d.o.o.
  • Polno ime JE-EMB d.o.o.
  • Davčna številka 35535288 SI35535288
  • Matična številka 3809749000
  • Davčni zavezanec Da