Talne obloge za terase - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

Talne obloge za terase

Talne obloge za terase so odlična izbira za estetsko dovršenost in trajnost terase, saj izboljšajo njen videz in povečajo funkcionalnost. Ne glede na velikost terase - ali gre za majhno zasebno teraso ali prostorno teraso za goste - talne obloge za terase pomagajo ustvariti prijetno in privlačno okolje na prostem.

Te talne obloge imajo številne ključne značilnosti, ki jih je vredno poudariti. Izdelane so iz visokokakovostnih in trajnostnih materialov, kot je lesno-plastični kompozit (WPC). Ti materiali so izjemno odporni na različne vremenske vplive, vključno s sončno svetlobo, vlago in temperaturnimi spremembami. S tem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ohranjajo svojo estetiko tudi v zahtevnih pogojih.

Ena od prednosti talnih oblog za terase je tudi enostavna in hitra namestitev. Večinoma uporabljajo sistem "klik" ali "zaklep", kar omogoča preprosto namestitev brez potrebe po strokovnih znanjih ali posebnih orodjih. Tako si lahko sami ustvarite čudovito teraso brez dodatnih stroškov za delovno silo.

Naravna odpornost talnih oblog za terase na vremenske vplive omogoča tudi enostavno vzdrževanje. Redno čiščenje s preprosto vodo in občasna uporaba nežnih čistil bo ohranjalo vašo teraso v brezhibnem stanju. Materiali, kot je WPC, so prav tako odporni na madeže od hrane ali pijače, kar olajša čiščenje in vzdrževanje.

Na voljo so v različnih barvah, teksturah in vzorcih, kar vam omogoča ustvarjanje unikatnega in estetsko privlačnega prostora na prostem. Ne glede na vaš osebni slog ali arhitekturni koncept boste našli talno oblogo, ki se popolnoma ujema z vašo vizijo. Poleg tega se talne obloge za terase prilagajajo različnim oblikam in velikostim teras, kar vam omogoča prilagodljivost pri ustvarjanju vašega sanjskega zunanjega prostora.

Zakaj izbrati podjetje Bambus parketi in terase?

Naše prednosti so:

 • BREZ RAZPOK: ne razpoka po površini ali na čelih. Naravni les sčasoma zaradi vpliva zunanjih vplivov, kot so temperatura in vlaga, razpoka. V razpoke se potem lahko nabira vlaga in umazanija.ž
 • BREZ TRSK: površina je enovita in ne dovoljuje, da bi se posamezni deli (kot so trske pri lesu) lahko zapičili v nogo.
 • NE TROHNI: dodane komponente onemogočajo propadanje, medtem ko je naraven les podvržen trohnenju.
 • NE POTREBUJE VZDRŽEVANJA: obloge ni potrebno premazovati z olji, lazurami ali podobnimi zaščitami tako, da ste razbremenjeni rednega opravila vzdrževanja. Barva ostane skoraj enaka, kot ste jo izbrali in ne posivi, kot to stori naraven les.
 • NARAVI PRIJAZEN: 100% možnost recikliranja, prijazna alternativa tropskemu lesu.Zaradi posebnih dodatkov in najbolj učinkovitega razmerja vseh sestavnih komponent so naše deske bolj trdne ter vpijejo manj vlage kot običaje kompozitne deske konkurentov!

Talne obloge za terase - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

Ponudba

Deske WPC


V kategoriji Deske WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih talnih desk WPC.

Ogled ponudbe

Ograjni sistemi WPC


V kategoriji Ograjni sistemi WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih desk, ki so namenjene ograjam.

Ogled ponudbe

Klik plošče WPC


V kategoriji Klik plošče WPC najdete plošče, ki so sestavljene iz lesenih vlaken in plastike, zato so ekonomične in okolju prijazne.

Ogled ponudbe

WPC terase


WPC terase so odlična alternativa za lesene terase. Oglejte si našo široko ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Talne obloge za terase - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Talne obloge za terase - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Polno ime BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Davčna številka 96669993 SI96669993
 • Matična številka 8146543000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: