WPC balkonske ograje - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

WPC balkonske ograje

WPC balkonske ograje so narejene iz visokokakovostnega lesno-plastičnega kompozita (WPC), ki je trajnosten in odporen na vremenske vplive. Zaradi tega bo vaša ograja ohranila svoj prvotni videz in funkcionalnost skozi leta. Poleg tega pa sistem WPC balkonskih ograj omogoča enostavno in hitro namestitev brez potrebe po posebnem orodju ali strokovnem znanju. Z le nekaj preprostimi koraki boste lahko uživali v čudoviti ograji na svojem balkonu.

Na voljo so vam različne barve, vzorci in dizajni WPC balkonskih ograj, kar vam omogoča, da svojo ograjo prilagodite svojemu osebnemu slogu in estetskemu okusu. Tako bo vaš balkon ne samo zaščiten, ampak bo tudi izgledal čudovito, saj se ograja prilagaja vašemu okolju.

Poleg estetskega vidika so WPC balkonske ograje tudi zelo praktične, saj ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Za čiščenje potrebujete le vodo in blag detergent. Ni vam treba skrbeti za barvanje ali lakiranje, kot pri tradicionalnih lesenih ograjah. To vam omogoča, da brezskrbno uživate v svojem balkonu, saj se lahko osredotočite na druge dejavnosti, ki jih imate radi.

Z uporabo WPC balkonskih ograj boste tako dobili trajnostno, enostavno za vzdrževanje in estetsko dovršeno rešitev za svoj balkon. Ne oklevajte, pridobite svojo WPC balkonsko ograjo in uživajte v vseh prednostih, ki jih prinaša.

Zakaj izbrati podjetje Bambus parketi in terase?

Naše prednosti so:

 • BREZ RAZPOK: ne razpoka po površini ali na čelih. Naravni les sčasoma zaradi vpliva zunanjih vplivov, kot so temperatura in vlaga, razpoka. V razpoke se potem lahko nabira vlaga in umazanija.ž
 • BREZ TRSK: površina je enovita in ne dovoljuje, da bi se posamezni deli (kot so trske pri lesu) lahko zapičili v nogo.
 • NE TROHNI: dodane komponente onemogočajo propadanje, medtem ko je naraven les podvržen trohnenju.
 • NE POTREBUJE VZDRŽEVANJA: obloge ni potrebno premazovati z olji, lazurami ali podobnimi zaščitami tako, da ste razbremenjeni rednega opravila vzdrževanja. Barva ostane skoraj enaka, kot ste jo izbrali in ne posivi, kot to stori naraven les.
 • NARAVI PRIJAZEN: 100% možnost recikliranja, prijazna alternativa tropskemu lesu.Zaradi posebnih dodatkov in najbolj učinkovitega razmerja vseh sestavnih komponent so naše deske bolj trdne ter vpijejo manj vlage kot običaje kompozitne deske konkurentov!

WPC balkonske ograje - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

Ponudba

Deske WPC


V kategoriji Deske WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih talnih desk WPC.

Ogled ponudbe

Ograjni sistemi WPC


V kategoriji Ograjni sistemi WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih desk, ki so namenjene ograjam.

Ogled ponudbe

Klik plošče WPC


V kategoriji Klik plošče WPC najdete plošče, ki so sestavljene iz lesenih vlaken in plastike, zato so ekonomične in okolju prijazne.

Ogled ponudbe

WPC terase


WPC terase so odlična alternativa za lesene terase. Oglejte si našo široko ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje WPC balkonske ograje - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime WPC balkonske ograje - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Polno ime BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Davčna številka 96669993 SI96669993
 • Matična številka 8146543000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: