WPC stenske obloge - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

WPC stenske obloge

WPC stenske obloge predstavljajo vrhunski izdelek za preoblikovanje notranjih prostorov, saj so zasnovane z mislijo na eleganco, trajnost in praktičnost, ki prinašajo izjemne prednosti tako v domačem okolju kot v poslovnih prostorih.

Te stenske obloge so narejene iz visokokakovostnega lesno-plastičnega kompozita, ki združuje naravni videz lesa s prednostmi sodobnih materialov. Z uporabo tega izdelka pridobite popolno rešitev za ustvarjanje čudovitih in vzdržljivih stenskih površin, ki bodo očarale vsakogar.

Katere so prednosti WPC stenskih oblog?

WPC stenske obloge imajo številne prednosti. Prva je njihov naravni videz, ki posnema lepoto lesa. Z njimi lahko ustvarite prijetno in toplo vzdušje v svojem prostoru, ne da bi se obremenjevali z vzdrževanjem pravega lesa.

Poleg tega so WPC stenske obloge izjemno trdne in odporne na obrabo. Material je odporen proti udarcem, praskam in madežem, kar pomeni, da bo vaša stena ostala brezhibna in privlačna še vrsto let. Nič več skrbi glede poškodb ali znakov obrabe!

Namestitev teh oblog je hitra in enostavna. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu pritrjevanja jih lahko namestite sami, brez potrebe po poklicnem pomočniku. Tako boste prihranili tako čas kot denar. Zakaj bi zapravljali nepotrebne vire, ko pa lahko to naredite sami?

Dodatna prednost WPC stenskih oblog je, da zahtevajo minimalno vzdrževanje. Enostavno jih očistite z vodo, ne potrebujejo rednega barvanja ali lakiranja, kar je pogosto potrebno pri tradicionalnih lesenih oblogah. S tem boste prihranili dragocen čas in se izognili nepotrebnemu trudu.

Na voljo so v različnih barvah, teksturah in vzorcih, kar pomeni, da imate možnost izbire, ki se najbolj ujema s stilom vašega prostora. Prilagodljivost je ključnega pomena, saj vam omogoča, da ustvarite unikaten videz, ki ustreza vašim osebnim preferencam.

Zakaj bi izbrali WPC stenske obloge? Zato ker si zaslužite le najboljše! S svojo kombinacijo naravnega videza, trajnosti in enostavne namestitve vam naše obloge nudijo vrhunsko kakovost in dolgotrajno zadovoljstvo. Ne boste obžalovali svoje odločitve, saj boste uživali v čudovitem prostoru, ki ga ustvarite s pomočjo WPC stenskih oblog.

Zakaj izbrati podjetje Bambus parketi in terase?

Naše prednosti so:

 • BREZ RAZPOK: ne razpoka po površini ali na čelih. Naravni les sčasoma zaradi vpliva zunanjih vplivov, kot so temperatura in vlaga, razpoka. V razpoke se potem lahko nabira vlaga in umazanija.ž
 • BREZ TRSK: površina je enovita in ne dovoljuje, da bi se posamezni deli (kot so trske pri lesu) lahko zapičili v nogo.
 • NE TROHNI: dodane komponente onemogočajo propadanje, medtem ko je naraven les podvržen trohnenju.
 • NE POTREBUJE VZDRŽEVANJA: obloge ni potrebno premazovati z olji, lazurami ali podobnimi zaščitami tako, da ste razbremenjeni rednega opravila vzdrževanja. Barva ostane skoraj enaka, kot ste jo izbrali in ne posivi, kot to stori naraven les.
 • NARAVI PRIJAZEN: 100% možnost recikliranja, prijazna alternativa tropskemu lesu.Zaradi posebnih dodatkov in najbolj učinkovitega razmerja vseh sestavnih komponent so naše deske bolj trdne ter vpijejo manj vlage kot običaje kompozitne deske konkurentov!

WPC stenske obloge - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

Ponudba

Deske WPC


V kategoriji Deske WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih talnih desk WPC.

Ogled ponudbe

Ograjni sistemi WPC


V kategoriji Ograjni sistemi WPC najdete ponudbo lesno kompozitnih desk, ki so namenjene ograjam.

Ogled ponudbe

Klik plošče WPC


V kategoriji Klik plošče WPC najdete plošče, ki so sestavljene iz lesenih vlaken in plastike, zato so ekonomične in okolju prijazne.

Ogled ponudbe

WPC terase


WPC terase so odlična alternativa za lesene terase. Oglejte si našo široko ponudbo!

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje WPC stenske obloge - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime WPC stenske obloge - BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Polno ime BAMBUS PARKETI IN TERASE d.o.o.
 • Davčna številka 96669993 SI96669993
 • Matična številka 8146543000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: