Odeja za dojenčka – Kokopoko Spletne trgovine

O podjetju

Odeja za dojenčka – Kokopoko

Dobrodošli v butičnem kotičku Kokopoko z izbranimi pripomočki in tekstilom za dojenčke, malčke in njihove starše.
Vrhunski odeja za dojenčka iz eko bombaža najvišje kakovosti  v naši ponudbi otroku nudijo razkošno udobje in pozitivno vplivajo na njegovo občutljivo kožo.
Na naših spletnih poličkah najdete kakovostne izdelke s katerimi želiva staršem ponuditi rešitve in jim zagotoviti manj skrbi pri vsakodnevnih rutinah. Tudi nama so bili v veliko pomoč.

Vsak izdelek pripoveduje svojo zgodbo in ima skrbno zasnovan dizajn. Zagotavlja popolno kombinacijo funkcionalnosti, razkošnega udobja in trpežnosti.

Odeja za dojenčka

Nežna, topla in zračna odeja za dojenčka iz eko bombažnega muslina bo poskrbela za  razkošno udobje in nežen objem za sladke sanje.

Bombažna odeja za dojenčka je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je dovolj topla (izdelana je iz 2 plasti muslina), da v hladnejših mesecih dojenčka prijetno greje in dovolj zračna, da v spomladanskih in poletnih dneh otroku zagotavlja zračnost in preprečuje pregrevanje njegovega telesa. Odejica za dojenčke in malčke je primerna za uporabo že od dojenčkovega rojstva dalje, zaradi njene velikosti pa jo bo otrok lahko uporabljal tudi dlje.

Otroška odejica iz najkvalitetnejšega bombažnega muslina je primerna za čas spanja,  počitka ali crkljanja. Lahko pa je igralna podloga doma, na plaži ali travi. Odejica iz nežnega in trpežnega eko bombažnega muslina je primerna za strojno pranje in ostaja mehka tudi po številnih pranjih.

Dojenčkova koža je 5x tanjša kot pri odraslih. Ko izberemo izdelke iz eko bombaža najvišje kakovosti smo lahko pomirjeni, ker smo poskrbeli za varnost in zdravje otrokove občutljive kože.

Čudoviti in unikatni potiski bodo razveselili vsako mamico. Da ohranimo zdravo kožo dojenčka, so za tisk uporabljene naravne barve in v postopku niso bila uporabljena nobena kemična sredstva.

Mehka odeja za dojenčka v darilni škatli je lahko najlepše darilo za spanje dojenčka.

Specifikacija:

Barva: natur + barvni motiv. Odeja je izdelana je iz 2 plasti muslina.

Material: 100% ekološki bombaž  s certifikatom GOTS

Nega: Pranje do 40º C

Država: ročno izdelano v Sloveniji

Velikost: 95 x 130 cm

ZAKAJ EKOLOŠKI BOMBAŽ?

Bombaž je najbolj priljubljena tkanina po vsem svetu in predstavlja veliko večino vseh potreb po celem svetu. Zato ni čudno, da pridelovalci bombaža uporabljajo pesticide in gensko spremenjena semena, da bombaž hitreje raste in tudi količina pridelanega bombaža je večja.

Takšna pridelava bombaža zelo vpliva na naše okolje in to za ceno ene same majice. In ker je ta majica polna kemikalij, lahko pvzroči velike reakcije ali alergije na koži.

Kaj pridobimo z ekološkim bombažem?

Ko kupujemo ekološki bombaž, vlagamo v ohranjanje čiste vode, v čistejši zrak, boljšo zemljo in v preživetje kmetov. Tudi zato je cena ekološkega bombaža višja. Ker pa je povpraševanje po ekološkem bombažu v porastu bo v prihodnosti tudi več možnosti.

Skrb za svet in ljudi, s katerim ga delimo je naša življenska izbira. In izbira ekološkega bombaža je del te izbire. V letu 2015 je bilo po vsem svetu proizvedeno 26 milijonov ton bombaža, od tega je ekološki bombaž predstavljal manj kot 1% tega.

Z izbiro ekološkega bombaža za tetra plenice nad običajnim bombažem imamo potrošniki kupno moč vplivati na blagovne znamke, proizvajalce in celo na kmete.

Bodimo sprememba in spremenimo te številke!

S tem, da se odločimo za nakup ekološkega bombaža ne koristimo samo okolju, ampak koristimo tudi sebi ter si tako izboljšujemo življenski standard.

 

Odeja za dojenčka – Kokopoko

Ponudba

TETRA PLENICE


Zelo vpojne, nežne in mehke tetra pleničke iz ekološkega bombažnega muslina so vsestranski pripomoček za nego dojenčka. Mamice so s pomočjo tetra pleničk odkrile pot do bolj mirnih trenutkov dojenčka.

...
Ogled ponudbe

ODEJA ZA DOJENČKA


Nežna, topla in zračna odejica iz eko bombažnega muslina bo poskrbela za  razkošno udobje in nežen objem za sladke sanje.

Bombažna odejica je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je ...Ogled ponudbe

VZGLAVNIK ZA DOJENČKA


Ultra lahek vzglavnik iz ekološkega bombaža najvišje kakovosti bo otroku nudil kraljevo in udobno razkošje. Polnjen je s puhastim in naravnim polnilom kapok in se priporoča otrokom, ki i...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Odeja za dojenčka – Kokopoko

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Odeja za dojenčka – Kokopoko
  • Polno ime Kokopoko, spletna trgovina, Jerneja Confidenti o.d.d.
  • Davčna številka 25333232 SI25333232
  • Davčni zavezanec Ne