Vzglavnik za dojenčka– Kokopoko Spletne trgovine

O podjetju

Vzglavnik za dojenčka – Kokopoko

Dobrodošli v butičnem kotičku Kokopoko z izbranimi pripomočki in tekstilom za dojenčke, malčke in njihove starše.
Vrhunski vzglavnik za dojenčka iz eko bombaža najvišje kakovosti  v naši ponudbi otroku nudijo razkošno udobje in pozitivno vplivajo na njegovo občutljivo kožo.
Na naših spletnih poličkah najdete kakovostne izdelke s katerimi želiva staršem ponuditi rešitve in jim zagotoviti manj skrbi pri vsakodnevnih rutinah. Tudi nama so bili v veliko pomoč.

Vsak izdelek pripoveduje svojo zgodbo in ima skrbno zasnovan dizajn. Zagotavlja popolno kombinacijo funkcionalnosti, razkošnega udobja in trpežnosti.

Vzglavnik za dojenčka

Ultra lahek vzglavnik za dojenčka iz ekološkega bombaža najvišje kakovosti bo otroku nudil kraljevo in udobno razkošje. Polnjen je s puhastim in naravnim polnilom kapok in se priporoča otrokom, ki imajo alergije. Kapok je hipoalergen, odporen na pršice in zavira nastanek bakterij.

Vzglavnik za dojenčka zagotavlja udoben spanec malčka, mamice pa smo lahko pomirjene, ker smo poskrbele za varnost in zdravje otrokove nežne kože. Je zelo nežen in mehak, zagotovi miren spanec in očara vsakega malčka in njegovo mamico.

Malčkova koža je bolj občutljiva kot pri odraslih. Ko izberemo izdelke iz eko bombaža najvišje kakovosti smo lahko pomirjeni, ker smo poskrbeli za varnost in zdravje otrokove občutljive kože.

Ultra lahek vzglavnik je lahko popolno darilo in bo očaral malčka, mamico in očka.

Vzglavniku za dojenčka lahko dodaš čudovito prevleko, ki jo najdeš tukaj.

Specifikacija vzglavnik za dojenkča:

Barva: natur

Material: 100% ekološki bombaž  s certifikatom GOTS

Nega: Pranje do 30º C. Zaradi polnila kapok priporočamo sušenje vzglavnika v sušilnem stroju. V sušilni stroj k vzglavniku vrzite 3 tenis žogice, ki bodo “razbile” kepe polnila in se polnilo lepše postavilo nazaj v prvotno stanje.

Velikost: 53 x 31 x 5 cm

Polnilo: Kapok

ZAKAJ EKOLOŠKI BOMBAŽ?

Bombaž je najbolj priljubljena tkanina po vsem svetu in predstavlja veliko večino vseh potreb po celem svetu. Zato ni čudno, da pridelovalci bombaža uporabljajo pesticide in gensko spremenjena semena, da bombaž hitreje raste in tudi količina pridelanega bombaža je večja.

Takšna pridelava bombaža zelo vpliva na naše okolje in to za ceno ene same majice. In ker je ta majica polna kemikalij, lahko pvzroči velike reakcije ali alergije na koži.

Kaj pridobimo z ekološkim bombažem?

Ko kupujemo ekološki bombaž, vlagamo v ohranjanje čiste vode, v čistejši zrak, boljšo zemljo in v preživetje kmetov. Tudi zato je cena ekološkega bombaža višja. Ker pa je povpraševanje po ekološkem bombažu v porastu bo v prihodnosti tudi več možnosti.

Skrb za svet in ljudi, s katerim ga delimo je naša življenska izbira. In izbira ekološkega bombaža je del te izbire. V letu 2015 je bilo po vsem svetu proizvedeno 26 milijonov ton bombaža, od tega je ekološki bombaž predstavljal manj kot 1% tega.

Z izbiro ekološkega bombaža za tetra plenice nad običajnim bombažem imamo potrošniki kupno moč vplivati na blagovne znamke, proizvajalce in celo na kmete.

Bodimo sprememba in spremenimo te številke!

S tem, da se odločimo za nakup ekološkega bombaža ne koristimo samo okolju, ampak koristimo tudi sebi ter si tako izboljšujemo življenski standard.

 

Vzglavnik za dojenčka– Kokopoko

Ponudba

TETRA PLENICE


Zelo vpojne, nežne in mehke tetra pleničke iz ekološkega bombažnega muslina so vsestranski pripomoček za nego dojenčka. Mamice so s pomočjo tetra pleničk odkrile pot do bolj mirnih trenutkov dojenčka.

...
Ogled ponudbe

ODEJA ZA DOJENČKA


Nežna, topla in zračna odejica iz eko bombažnega muslina bo poskrbela za  razkošno udobje in nežen objem za sladke sanje.

Bombažna odejica je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je ...Ogled ponudbe

VZGLAVNIK ZA DOJENČKA


Ultra lahek vzglavnik iz ekološkega bombaža najvišje kakovosti bo otroku nudil kraljevo in udobno razkošje. Polnjen je s puhastim in naravnim polnilom kapok in se priporoča otrokom, ki i...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Vzglavnik za dojenčka– Kokopoko

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Vzglavnik za dojenčka– Kokopoko
  • Polno ime Kokopoko, spletna trgovina, Jerneja Confidenti o.d.d.
  • Davčna številka 25333232 SI25333232
  • Davčni zavezanec Ne