Mehiška restavracija Tako's, Maribor Gostinstvo

O podjetju

Mehiška restavracija Tako's, Maribor je več kot restavracija.

Je prostor, kjer lahko v miru spijete prvo jutranjo kavo ob vonju našega sveže pečenega kruha in prav tako v naši kuhinji pripravljenih piškotov. Je prostor, kamor povabite svoje poslovne partnerje in je prostor, kjer si skriti pred očmi radovednežev zaljubljeno zrete v oči. Je prostor, kjer se na večerni zabavi srečata študent in njegov profesor, delavec in direktor. Predvsem pa je Tako's mehiška restavracija, ki poskuša ujeti duha Mehike v hrani in ambientu in od tod tudi ime restavracije; izvira iz španske besede »taco«, ki pomeni tipično mehiško jed iz pšenične ali koruzne tortilje, polnjene z različnimi nadevi.

Že 21 let doživetje raznolikih kulinaričnih, glasbenih in družabnih občutij

Tako's je tako že 21. leto doživetje raznolikih kulinaričnih, glasbenih in družabnih občutij. Je lokal generacij, zato naj vam ne bo nenavadno, če vas bomo nekega dne poklicali po imenu in vam brez vprašanja postregli vašo najljubšo jed ali natočili priljubljeno tekilo. V tem duhu smo leta 1999 v življenje obudili tudi Tako's Dos v nakupovalnem središču Europark.
Blagovna znamka Tako's je v lasti družinskega podjetja Junior d.o.o., ki ga vodi Ivan Dobaj, ki skupaj s 30 sodelavci ustvarja svojevrstno kulinarično zgodbo, ki še danes jadra na krilih evforičnosti izpred dveh dekad. 
Veter v krila pa dajejo ljudje; tisti, ki s preizkušenimi in vedno novimi idejami verjamejo v Tako's in predstavljajo trdno jedro ekipe in tisti, ki prestopajo prag Takos'a – nekoč še sami otroci, sedaj pa že s svojimi otroki.

Spekter raznobarvnih in raznopekočih omak

Boss Ivan pove, da je gostom sicer prihranjen tipični mehiški zelo pekoč okus jedi, a vročine željnim brbončicam je seveda vselej na voljo spekter raznobarvnih in raznopekočih omak, ki jih dodajajo po želji. Dve restavraciji Tako's s tako dolgo tradicijo sta zgodbi o uspehu tudi zato, ker so naši cilji že od vsega začetka enaki: kakovost, dobra energija in vedno kaj novega.

Mehiška restavracija Tako's, Maribor

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Mehiška restavracija Tako's, Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Mehiška restavracija Tako's, Maribor
  • Polno ime JUNIOR trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.
  • Davčna številka SI 76738965 SISI 76738965
  • Matična številka 5373166000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: