Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor Gostinstvo

O podjetju

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor

Restavracija Park je prijetna restavracija ob mestnem parku Maribor, ki nudi dnevna kosila, malice, jedi po naročilu in kosila na študentske bone. Poleg restavracijske ponudbe, vam ponujamo tudi poseben prostor za zaključene družbe (poroke, obletnice, praznovanja, poslovni dogodki, konference...), kjer lahko sprejmemo do 150 oseb. Za manjše skupine pa je na voljo restavracija, ki sprejme 50 oseb. Pod znamko Elite catering pa vam nudimo vse naše gostinske storitve na terenu, kjer naša ekipa z dolgoletnimi izkušnjami poskrbi za vse vrste dogodkov, tudi za večje dogodke.

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor 100

IŠČETE PRIMEREN PROSTOR ZA ORGANIZACIJO VAŠEGA DOGODKA?

Nad našo restavracijo se nahaja velik prostor, idealen za poroke, rojstne dneve ali poslovne dogodke, ki sprejme do 200 ljudi. Možen je tudi najem restavracijskega dela ob vikendih za manjše skupine.

Ob praznovanju porok, obletnic rojstnega dne ali katero od drugih svečanih priložnosti, ko si želite imeti ob sebi svojo družino in prijatelje ter jih pogostiti z odličnimi jedmi, vam lahko pomagamo pri izbiri pravih kulinaričnih dobrot in pijač ter pri organizaciji in izvedbi samega dogodka v naši restavraciji.

Možnost tudi organizacije poslovnih srečanj in dogodkov.

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor 101

Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri hrane, vina, pijače, sladic,... tudi naš prostor bomo okrasili po vaših željah, naredili pogrinke v vaših barvah in narediti vse ostalo, kar bo potrebno da bo vaše srečanje točno takšno, kot ste si ga zamislili.

Naša restavracija se nahaja v Mariboru v centru mesta, a v kotičku narave tik ob mestnem parku, na katerega imamo zelo lep pogled.

Na razpolago imamo dva prostora:

  • Velik ločen prostor, ki se nahaja v visokem pritličju, velik 330 m2 ki lahko sprejme do 200 ljudi.
  • Restavracijski del, primeren za manjše skupine, velik 100 m2 ki lahko sprejme do 40 ljudi.

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor 102Več fotografij si lahko ogledate v naši galeriji.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor

Ponudba in storitve

Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor

Ponudba

Restavracija


Restavracija Park je prijetna restavracija ob mestnem parku Maribor, ki nudi dnevna kosila, malice, jedi po naročilu in kosila na študentske bone. Nudimo vam kosila ali malica v mestu...Ogled ponudbe

Catering


Catering je umetnost priprave in postrežbe hrane, je celostna organizacija dogodka. Pogostitve, pripravo hrane in pomoč pri organizaciji dogodkov izvajamo pod imenom Elite catering.

Na&scaro...Ogled ponudbe

Ambient


Nad našo restavracijo se nahaja velik prostor, idealen za poroke, rojstne dneve ali poslovne dogodke, ki sprejme do 200 ljudi. Možen je tudi najem restavracijskega de...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Najem dvorane Maribor, catering Maribor, organizacija dogodka Maribor
  • Polno ime BAZING podjetje za trgovino, gostinstvo in storitve d.o.o.
  • Davčna številka 73938645 SI73938645
  • Matična številka 5764696000
  • Davčni zavezanec Da