Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor Marketing in oglaševanje

O podjetju

Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor

Žaler Design na slovenskem tržišču deluje od leta 2001. Pričeli smo z grafičnim oblikovanjem, sitotiskom, tamponskim tiskom in izrezovanjem napisov. Z letom 2006 smo pa se specializirali za digitalni in ofset tiskpeskanje steklazatemnjevanje stekla, ter dekoracijo steklenih površin. Nudimo vam reklamne tablereklamni napisikuhinjska stekla, ... in še veliko več vas čaka v naši ponudbi.

Odlikujejo nas kvalitetna tehnična izvedba, sodobno oblikovanje in konkurenčne cene. Vašim željam bomo z veseljem prisluhnili, vam svetovali pri izbiri najustreznejših materialov in se potrudili, da vam bodo končni izdelki po volji.

Pohvalimo se lahko z veliko zadovoljnimi strankami, kar je razvidno iz naših referenc. Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi!

Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor 100

REKLAMNE TABLE, REKLAMNI NAPISI

Reklamne napise uporabljamo za večjo prepoznavnost podjetja ali pa tudi za razne dekoracije poslovnih in stanovanjskih objektov. Uporabljamo visoko kvalitetne folije svetovnih proizvajalcev ORAFOL in 3M.
Za izdelavo nam lahko pošljete že pripravljene osnutke ali pa jih za Vas pripravimo mi. Predlogo najprej pripravimo grafično in vam jo posredujemo v predogled. Ko imamo potrjeno predlogo jo z rezalnikom izrežemo ali pa grafiko z digitalnim printerjem natisnemo na folijo. Natisnjeno folijo še UV zaščitimo in jo zalepimo na želeno površino ( avtomobili, kombiji, avtobusi, reklamne table, izložbe, itd)

car wrapping - Žaler design

CAR WRAPPING

Reklamne napise uporabljamo za večjo prepoznavnost podjetja ali pa tudi za razne dekoracije poslovnih in stanovanjskih objektov. Uporabljamo visoko kvalitetne folije svetovnih proizvajalcev ORAFOL in 3M.

Za izdelavo nam lahko pošljete že pripravljene osnutke ali pa jih za Vas pripravimo mi. Predlogo najprej pripravimo grafično in vam jo posredujemo v predogled. Ko imamo potrjeno predlogo jo z rezalnikom izrežemo ali pa grafiko z digitalnim printerjem natisnemo na folijo. Natisnjeno folijo še UV zaščitimo in jo zalepimo na želeno površino (avtomobili, kombiji, avtobusi, reklamne table, izložbe, itd)

Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor 101

KUHINJSKA STEKLA

Dekoracije kuhinj so se začele spreminjat in keramične ploščice so nadomestila kaljena stekla, ki jih z folijo lahko spremenimo v eno barvo ali pa na folijo natisnemo grafiko. S tem imate raznoliko možnost popestritve vaše kuhinje. Ker je folija nalepljena na zadnji strani stekla nimate več problemov z čiščenjem. Stekla naredimo po vaših merah, prav tako pa vam naredimo unikaten dizajn.
Prednost steklenih oblog je inovativen videz, gladka površina in steklo narejeno v enem kosu.
Z dekoracijo sten boste popestrili vaš stanovanjski ali poslovni prostor. Stenske dekoracije izvajamo z folijo, ki jo izrežemo z rezalnikom ali printamo belo folijo ki jo po potrebi obrežemo. Tako, da tudi pri stenski dekoraciji ne poznamo mej pri izbiri motivov. S stensko dekoracijo boste popolnoma preoblikovali vaš prostor.

Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor 102Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!

Ponudba in storitve

Veliko več si lahko preberete v naši ponudbi! Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami izbrali najboljšo rešitev za vaš dom ali poslovni objekt!

Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor

Ponudba

Reklamni material


Za Vas in za potrebe Vašega podjetja vam ponujamo različni reklamni promocijski material, kateri vam bo služil za promocijo vašega podjetja ali stvari, ki jo prodajate. Reklamni material je samo eden od ...Ogled ponudbe

Reklamni napisi


Reklamne napise uporabljamo za večjo prepoznavnost podjetja ali pa tudi za razne dekoracije poslovnih in stanovanjskih objektov. Uporabljamo visoko kvalitetne folije svetovnih proizvajalcev ORAFOL in 3M.  Za i...Ogled ponudbe

Zaščitne folije


Tako zunaj kot znotraj je v ustvarjanje čudovitih domov in reprezentativnih poslovnih prostorov vloženega mnogo časa in truda. Vendar pa vremenski vplivi in strah pred nasilni vdori onemogočajo udobno življenje v njih...Ogled ponudbe

Tisk


DIGITALNI TISK

Digitalni laserski barvni in črno beli tisk vam zagotavlja: kvaliteto izpisa enako originalu, hitro izdelavo naročila ter ponaročila. cena je ugodnejša od tiska na offset strojih (saj odpade...Ogled ponudbe

Car wrapping


Car wrapping

V polepitev nam zaupajo vse vrste vozil. Tudi vam polepimo vozilo. Za več informacij pokličite na 031 727 882 ali info@zaler-design.si.

Potrebujete reklamo za vaše vozilo ali izložbo ....Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Reklamne table, reklamni napisi, car wrapping, kuhinjska stekla Maribor
  • Polno ime ŽALER, center reklam, d.o.o.
  • Davčna številka 13389599 SI13389599
  • Matična številka 6366368000
  • Davčni zavezanec Da