Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor Marketing in oglaševanje

O podjetju

Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor

Začetki podjetja segajo v leto 1989, ko se je podjetje iz manjšega obrata postopoma širilo in izpopolnjevalo. Tiskarna Črnčec je podjetje popolnoma usmerjeno k svojim strankam. Delujemo kot družinsko podjetje, kjer člani aktivno sodelujemo v poslovno-delovnem procesu. Odlikujeta nas fleksibilnost in visoka odzivnost na želje in potrebe naših strank. Z inovativnim delom in postopno širitvijo proizvodnega programa se na trgu uveljavljamo že 23 let. Zavedamo se, da uspešno poslovanje temelji na kakovosti, prilagodljivosti, sodelovanju in hitrosti dobave kvalitetnih tiskovin.

digitalni_tisk_slika1

Grafična podoba je eden pomembnejših dejavnikov do uspeha, saj boste z dobro izoblikovano grafično podobo bolj navduševali in izstopali med ostalimi konkurenti. Grafično oblikovanje omogoča učinkovito komuniciranje podjetja z javnostjo. Z njim lahko oblikujemo močna sporočila, ki podjetja ločijo od množice ostalih, podobnih podjetij na trgu. Sporočila, ki jih želijo podjetja posredovati javnosti, lahko grafično oblikovanje ustvari na različne načine. Nudimo vam celovito in visoko kvalitetno storitev oblikovanja.

Velikoformtni tisk ali tisk velikih formatov (panoji, stojala, canvas..). Za tisk plakatov vam lahko ponudimo različne vrste papirjev: matiran papir, sijajni papir,umetniško platno CANVAS, tekstilno platno in PVC folijo. Natisi so zaradi odpornosti na praske tudi izjemno obstojni.

Digitalni tisk ima hitrejšo odzivnost in cenovno ugodnejše tiskovine pri manjših nakladah. Tiskanje manjših naklad. Tiskamo na laserskih produkcijskih tiskalnikih. Tiskamo na papir ali na samolepilno folijo.

Offset tisk je paradni konj tiskarstva. Zaradi svoje hitrosti in kakovosti odtisa je postal naš najpogostejši spremljevalec v vsakdanjem življenju. Omogoča tiskanje večjih naklad. Tiskamo na Heidelberg strojih, na papir ali na samolepilno folijo.

Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor 101

POTREBUJETE TISK? GRAFIČNI DIZAJN TISKOVIN? TU SMO ZA VAS!

Tiskarna Črnčec Sebastjan s.p. vam zagotavlja mnogo več kot zgolj tiskanje, saj smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč tudi, kadar ste v časovni stiski ali kadar potrebujete nasvet oziroma pomoč pri oblikovanju. Smo vaš partner, na katerega se lahko vedno zanesete, saj dosledno upoštevamo vse dogovore in časovne roke. Z naročniki se pogovorimo o njihovih željah ter skupaj poiščemo tako kvalitetno kot cenovno najugodnejšo rešitev.

Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor 102

Našo ponudbo si lahko ogledate tu in na naši spletni strani! Za vse informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in telefona!

Ponudba in storitve

Za vas oblikujemo in natisnemo vse od vizitk, letakov, prospektov, katalogov, kuvert, dopisov, poslovnih map, vabil, zloženk, plakatov, roll-up stojal, pingvin stojal, cenikov, jedilnikov, knjig, revij, transparentov, brošur, oglasov, nalepk, vinskih etiket, koledarjev, namiznih podlog, pisalnih blokov, namiznih zastavic, razglednic, rokovnikov, vstopnic...do jumbo plakatov.

Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor

Ponudba

Grafično oblikovanje


Naše izkušnje pri grafičnem oblikovanju in priprava za tisk, so naša glavna prednost. Zato vam lahko ponudimo celovito in visoko kvalitetno storitev oblikovanja. Pri izdelavi...Ogled ponudbe

Velikoformatni tisk


Za tisk plakatov vam lahko ponudimo različne vrste papirjev:  • matiran papir  • sijajni papir  • umetniško platno CANVAS  • tekstilno platno  ...Ogled ponudbe

Digitalni tisk


Digitalni tisk ima hitrejšo odzivnost in cenovno ugodnejše tiskovine pri manjših nakladah.

Ni začetnih stroškov, cenejši tisk pri manjših nakladah, ...Ogled ponudbe

Offset tisk


Ker so offset barve vodoodbojne, lahko s pomočjo vode, na kemično obdelanih matricah, zelo natančno določimo meje odtisa. Rezultat je kristalna jasnost in ostrina motivov, s katerima se ostale vrste tiska vedno znov...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Tiskarna Maribor, tisk letakov Maribor, Offset tisk Maribor
  • Polno ime Črnčec Sebastjan s .p . - Tiskarstvo Črnčec
  • Davčna številka 57923752 SI57923752
  • Matična številka 3482260000
  • Davčni zavezanec Da