Prodaja in servis plovil - navtični center Maribor Navtika

O podjetju

PRODAJA IN SERVIS PLOVIL - NAVTIČNI CENTER MARIBOR

Podjetje Naturmar d.o.o., je bilo ustanovljeno z namenom obogatitve navtične ponudbe na našem trgu in izven naših meja.

Dejavnost našega podjetja pokriva zelo širok spekter: zastopanje in prodaja plovil blagovnih znamk

Posredovanje pri prodaji rabljenih plovil, pooblaščen servis za program Yamaha, Coaster, Coastliner in Corsiva, izvajanje servisnih uslug, vzdrževanje plovil, popravilo poškodb na plovilih, prodaja rezervnih delov in navtične opreme. 

Naša želja je ponuditi kakovostne, cenovno zanimive izdelke ter popolno servisno uslugo.

V našem prodajno razstavnem salonu, so vam na ogled najbolj iskana plovila zastopanih znamk ter ponudba rezervnih delov in navtične opreme. V pripravi je spletna trgovina, katera vam bo olajšala nakup rezervnih delov in navtične opreme.

"Strmimo k temu, da zadovoljimo navtične želje vsakega izmed vas in vam pričaramo nasmeh na obraz"

PRODAJA-IN-SERVIS-PLOVIL-NAVTIČNI-CENTER-MARIBOR

 

Ponudba in storitve

PRODAJA IN SERVIS PLOVIL - NAVTIČNI CENTER MARIBOR - PONUDBA

PLOVILA

1. CORSIVA

PRODAJA-IN-SERVIS-PLOVIL-NAVTIČNI-CENTER-MARIBOR

Nizozemska tradicija

Na Nizozemskem, državi, ki živi z morjem in jo prepletajo številni kanali, je navtika vsakodnevni del življenja. Čolni se tukaj ne uporabljajo le za šport in razvedrilo. Predvsem so prevozno sredstvo in pripomoček pri delu. Tukaj so nastali čolni Corsiva. Čolni katerim ljudje zaupajo.

Kakovost

Estetsko dovršeni čolni, z odličnimi plovnimi sposobnostmi ter velikim poudarkom na varnosti. Vse to je plod dolgoletnih izkušenj strokovnjakov tovarne Corsiva. Pri proizvodnji plovil Corsiva in dodatni opremi plovil, se uporabljajo le materiali visoke kakovosti, kateri odgovarjajo vsem zahtevam glede kvalitete in varnosti. Vsak nov model čolna je preizkušen v hitrosti, stabilnosti, vodljivosti in drugimi pomembnimi parametri, preden se pošlje na trg. Vsak izdelek je predmet podrobnega nadzora kakovosti.

 

Tehnologija

Čolni Corsiva so izdelani iz steklo armirane plastike (GRP). Ladjedelnica Corsiva, uporablja v proizvodnji najnovejšo tehnologijo, ki je v tem trenutku na voljo na trgu. Zaradi varstva okolja in udobja pri delu, ladjedelnica Corsiva opravlja raziskave RTM* tehnologije. Ladjedelnica Corsiva je druga ladjedelnica na Poljskem in tretja v Evropi, ki proizvaja lupine čolnov s pomočjo te tehnologije.

*RTM je postopek injeciranja z višjim tlakom v stabilna kovinska ali kovinsko ojačena orodja. RTM proces je mogoče povsem avtomatizirati. Zaradi zaprtega sistema močno zmanjšamo emisije, ki so ob uporabi te tehnologije praktično nične.

 

2. COASTLINER

PRODAJA IN SERVIS PLOVIL-NAVTIČNI CENTER MARIBOR

Združena tradicija in kvaliteta

Na severu Evrope, v zahtevnem okolju se plovila ne uporabljajo samo za šport in zabavo. Plovila so vsakodnevni pripomoček pri ribolovu in sredstvo za prevoz na otoke. Globoko zakoreninjena pomorska tradicija, skrb in pozornost do detajlov ter že prevečkrat opevana severnjaška skrb za varnost, zagotavljajo, da so čolni Coastliner prava izbira.
 

Kakovost

Oblika, odlični parametri vzgona in neločljiva varnost Coastliner čolnov je rezultat dolgoletnega razvoja in dela strokovnjakov. Pri proizvodnji čolnov in izbiri opreme se uporabljajo samo materiali najvišje kakovosti, kateri odgovarjajo vsem zahtevam glede kvalitete in varnosti. . Vsak nov model čolna je preizkušen v hitrosti, stabilnosti, vodljivosti in drugimi pomembnimi parametri, preden se pošlje na trg. Vsak izdelek je predmet podrobnega nadzora kakovosti.

 

Tehnologija

Čolni Coastliner so izdelani iz steklo armirane plastike (GRP). Ladjedelnica Corsiva, katera izdeluje čolneCoastliner, uporablja v proizvodnji najnovejšo tehnologijo, ki je v tem trenutku na voljo na trgu. Zaradi varstva okolja in udobja pri delu, ladjedelnica Corsiva opravlja raziskave RTM* tehnologije. LadjedelnicaCorsiva je druga ladjedelnica na Poljskem in tretja v Evropi, ki proizvaja lupine čolnov s pomočjo te tehnologije.

*RTM je postopek injeciranja z višjim tlakom v stabilna kovinska ali kovinsko ojačena orodja. Pri tem postopku se material za ojačenje vloži med dve polovici kalupa. Zaradi zaprtega sistema močno zmanjšamo emisije, ki so ob uporabi te tehnologije praktično nične.

 

3. COASTER

PRODAJA-IN-SERVIS-PLOVIL-NAVTIČNI-CENTER-MARIBOR

Združena tradicija in kvaliteta

Na severu Evrope, v zahtevnem okolju se plovila ne uporabljajo samo za šport in zabavo. Plovila so vsakodnevni pripomoček pri ribolovu in sredstvo za prevoz na otoke. Globoko zakoreninjena pomorska tradicija, skrb in pozornost do detajlov ter že prevečkrat opevana severnjaška skrb za varnost, zagotavljajo, da so čolni Coaster prava izbira.
 

Kakovost

Oblika, odlični parametri vzgona in neločljiva varnost Coaster čolnov je rezultat dolgoletnega razvoja in dela strokovnjakov. Pri proizvodnji čolnov in izbiri opreme se uporabljajo samo materiali najvišje kakovosti, kateri odgovarjajo vsem zahtevam glede kvalitete in varnosti. . Vsak nov model čolna je preizkušen v hitrosti, stabilnosti, vodljivosti in drugimi pomembnimi parametri, preden se pošlje na trg. Vsak izdelek je predmet podrobnega nadzora kakovosti.

 

Tehnologija

Čolni Coaster so izdelani iz steklo armirane plastike (GRP). Ladjedelnica Corsiva, katera izdeluje čolneCoaster, uporablja v proizvodnji najnovejšo tehnologijo, ki je v tem trenutku na voljo na trgu. Zaradi varstva okolja in udobja pri delu, ladjedelnica Corsiva opravlja raziskave RTM* tehnologije. Ladjedelnica Corsiva je druga ladjedelnica na Poljskem in tretja v Evropi, ki proizvaja lupine čolnov s pomočjo te tehnologije.

*RTM je postopek injeciranja z višjim tlakom v stabilna kovinska ali kovinsko ojačena orodja. Pri tem postopku se material za ojačenje vloži med dve polovici kalupa. Zaradi zaprtega sistema močno zmanjšamo emisije, ki so ob uporabi te tehnologije praktično nične.

 

IZVEN-KRMNI MOTORJI YAMAHA - Vsa ponudba motorjev za plovila

 

OSTALA PONUDBA PLOVIL

      RABLJENA-PLOVILA-IZ-ZALOGE                     RABLJENA-PLOVILA                    

Prodaja in servis plovil - navtični center Maribor

Ponudba

YAMAHA - CELOVITA PONUDBA


YAMAHA - CELOVITA PONUDBA VOZIL, PLOVIL IN DODATNIH ELEMENTOV 1. MOTOCIKLI 2. SKUTERJI 3. IZVENKRMNI MOTORJI 4. ...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja in servis plovil - navtični center Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja in servis plovil - navtični center Maribor
  • Polno ime NATURMAR, hiša nautike, trgovina, servis, posredništvo in storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 40716759 SI40716759
  • Matična številka 6491375000
  • Davčni zavezanec Da