Prodaja navtične opreme - Navtika Cizej, Maribor Navtika

O podjetju

Podjetje za prodajo navtične opreme Navtika Cizej d.o.o., Maribor je bilo ustanovljeno leta 1984 ko smo se ukvarjali s servisom in proizvodnjo plovil.

Leta 1994 smo odprli trgovino na drobno z navtično opremo. Prvotna lokacija je bila na Strossmayerjevi ulici v Mariboru. Približno dve leti je bilo potrebno, da smo se uveljavili na tržišču kot strokovno sposobno, finančno zanesljivo in stabilno podjetje.

Leta 2004 je bilo že potrebno zaradi prostorske stiske, kot posledice vedno večjega zanimanja za navtični šport, trgovino preseliti na sedanjo lokacijo na Kopitarjevi ulici 8 v Mariboru.

Smo trgovsko podjetje na drobno, ki ima obliko specializirane prodajalne za navtično opremo, saj se ukvarjamo z nabavo in prodajo raznovrstnih artiklov s področja navtike. Sem spadajo plovila vseh vrst, ladijski motorji, jadra, jambori, drobna oprema za plovila, oprema za vodne športe, oblačila in obutev za jadralce ter storitve, kot so registracija plovil, strokovno svetovanje ali organizacija šole jadranja ter izdaja navtične literature.

Trudimo se sproti spremljati in iskati vse novosti na navtičnem področju in z njimi seznanjati porabnike ter jih zainteresirati za nakup. Zavedamo se, da predstavlja kakovost storitve eno najpogostejših lastnosti, na podlagi katere lahko uspešno gradimo svojo konkurenčno prednost. Kakovost storitev pomeni opraviti storitev tako, da bo s svojimi značilnostmi ustrezno zadovoljila potrebe strank. Kupce navtične opreme pa skušamo zadovoljiti tudi s strokovnim svetovanjem, saj se zavedamo, da sama prodaja izdelkov, že dolgo, ne zadošča več.

Podjetje za prodajo navtične opreme Navtika Cizej d.o.o., Maribor ni veliko, saj zaposluje redno le dve osebi, vendar se zaradi sezonskega nihanja povpraševanja potrebe po zaposlenih v obdobju poletnih mesecev povečajo.

Če potrebujete navtično opremo, potem je podjetje Navtika Cizej d.o.o., Maribor pravi naslov za vas!

Prodaja navtične opreme - Navtika Cizej, Maribor

Ponudba

Čolni


V naši ponudbi podjetja Navtika Cizej imamo napihlijive kot trde čolne.

Allroundmarine

Allroundmarine je avstrijsko podjetje, ki je za razmerje kvaliteta/cena sigurno eno izme...Ogled ponudbe

Motorji


Prvi poizkusi, da bi naredili izvenkrmni motor, segajo v drugo polovico devetnajstega stoletja. Poizkusi niso bili preveč uspešni, ker so imeli izumitelji težave z vibracijami, prenosom pogona na vijak, težo mo...Ogled ponudbe

Navigacija


Za skipperja je pomembno, da v vsakem trenutku ve, kje natančno se nahaja. Za to ima na razpolago razne pripomočke. Osnovni za obalno navigacijo so karta, trikotnika, šestilo ter navtični vodniki (tudi gurmansk...Ogled ponudbe

Oblačila


Med jadranjem je najpomembnejše, da ostanemo suhi, saj bomo le tako lahko maksimalno uživali.

Prav zaradi tega je izredno pomembno, kakšna oblačila in opremo uporabljamo. Podhladitev telesa ni ...Ogled ponudbe

Navtična oprema


Pri nas pod »opremo« smatramo vse, kar potrebujete »ZA«, »V«, »NA«, »POD« in »OKOLI« čolna ali jadrnice, pa tudi za vzdrževanje, servisiranje, pl...Ogled ponudbe

Navtične karte in literatura


V naši trgovino ponujamo navtične karte in navtične vodnike za večino jadralskih revirjev po svetu. Na zalogi imamo vse Slovenske karte, Jadranske karte Hrvaškega hidrografskega instiuuta,...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja navtične opreme - Navtika Cizej, Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja navtične opreme - Navtika Cizej, Maribor
  • Polno ime NAVTIKA CIZEJ, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 71319379 SI71319379
  • Matična številka 3916553000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: