Sprememba življenskega stila, pomoč v stiski - Uroš Brumen Osebni stiki

O podjetju

Sprememba življenskega stila, pomoč v stiski - Uroš Brumen

“Mnogi verjamejo, da nam je zgodba našega življenja, že vnaprej v celoti zapisana. Toda tista prava resnica se skriva le v nas samih. Mnoge preizkušnje v mojem življenju so se zgodile z določenim razlogom in namenom. Prav zato verjamem, da je človek le energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti. Zato se zavedam, da ima človek v tem prostoru in času svoj namen, da se uresniči in se poda na pot svojega uspeha.”

uroš brumen 100

Pot, na katero sem se že pred leti podal, je v Sloveniji še vedno nenavadna in mnogim nerazumljiva, kajti s svojo osebnostjo, z zaupanjem v energije in z znanjem, ki na trenutke presega meje razumnega, pomagam mnogim na poteh njihovega življenja.

Vsak posameznik z energijo svojega rojstnega datuma prinaša svojo zgodbo. In prav skrivnosten preplet energij v rojstnem datumu je moj ključ do energije posameznika, ki mu omogoča, da zgodbo tisočerih življenj lahko prebiram kot odprto knjigo. Vsak je individuum z mnogimi skrivnostmi, ki izvirajo v njegovi podzavesti in so največkrat vzrok na eni strani izjemnega uspeha, spet na drugi strani pa lahko prav nepoznavanje le-teh, zavira in onemogoči poti do osebnega uspeha.

Ena od smeri, ki jih z veseljem predajam posameznikom ali skupini, je za mnoge še vedno tabu tema. Sam iz izkušenj vem in sem v to trdno prepričan, da obstaja življenje po življenju. V izjemno veselje zato predajam sporočila nam dragih, tistim ki se želijo ‘spraviti’ s svojimi bližnjimi in danes niso več fizično prisotni.

Poznan sem kot spiritualni medij, ki se na svojstven in individualen način loteva vsake zgodbe. Prav zato so osebni obiski pri meni tako posebni in edinstveni, saj človeku podam ključ do njegove resnice in njegovega uspeha.

uroš brumen 101

Sem avtor knjig in mnogih izdelkov, ki poosebljajo energijo eteričnega sveta in lahko mnogim pomagajo na poti njihovega življenja.

Prijatelji zame pravijo, da sem oseba, ki z lahkoto premika meje nemogočega in sem človek, ki je zaupanje v energije in svoje neverjetne sposobnosti združil v svojo kariero.

Za vse dodatne informacije sem dosegljiv preko spletnega obrazca in kontaktne številke. Ne spreglejte ponudbe in moje spletne strani!

Ponudba in storitve

  • Osebno svetovanje za posameznike
  • Osebno svetovanje za podjetje, družbe
  • Moje knjige in izdelki

Sprememba življenskega stila, pomoč v stiski - Uroš Brumen

Ponudba

Energoseminarji


Ko se zaveš, da je biti medij ne le poslanstvo, ampak tudi način življenja, potem posameznikom lažje podaš sporočila, ki se jih lahko sami notranje zavedajo, a si na fizičnem nivoju ne dovolijo, zaradi t...Ogled ponudbe

Dušni reading


Ena od smeri, ki jih z veseljem predajam posameznikom ali skupini, je za mnoge še vedno tabu tema. Namreč mnogi so na žalost še vedno prepričani, da se s preminulostjo konča življenje.

Sam iz i...Ogled ponudbe

Skupinske meditacije


Pri skupinskih meditacijah je velika prednost to, da lahko vsak posameznik, brez osebnega izpostavljanja in v skupinskem duhu preko vodstva višjih energij, čisti svoja nesoglasja, uravnava svojo energijo in ust...Ogled ponudbe

Osebne seanse


Poslanstvo biti medij nikakor ne pomeni, da si vedeževalec. Torej na osebnih seansah posameznikom podam trenutne odgovore, kako naprej in kako se povsem uresničiti brez občutka krivde, nemoči in ostalih negotovosti.Ogled ponudbe

Svetovanje za podjetja, družbe


Samo podjetje se v energijskem smislu obravnava podobno kot posameznik. Saj samo strukturo podjetja sestavljajo posamezniki in le, če ti posamezniki delujejo v sozvočju, je lahko podjetje uspešno.

Dob...Ogled ponudbe

Izdelki


Nova knjiga:NA PREPIHU TRENUTKA

Si v negotovosti in rabiš nasvet? Kako naprej? Je ta pot prava zame? Kam se obrniti? Te preprosto zanima zakaj si se znašel v tej situaciji?

Energije so spreg...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sprememba življenskega stila, pomoč v stiski - Uroš Brumen

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sprememba življenskega stila, pomoč v stiski - Uroš Brumen
  • Polno ime LUSANA, osebno in poslovno svetovanje, UROŠ BRUMEN s.p.
  • Davčna številka 20799993 SI20799993
  • Matična številka 3955982000
  • Davčni zavezanec Ne