Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor Servis in vzdrževanje

O podjetju

Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor

Vilfis d.o.o.

Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor, najem viličarjev, servis viličarjev, ... Vse to in še več vam nudi podjetje Vilfis d.o.o..

Vilfis d.o.o. smo fleksibilno podjetje, ki se zna prilagajati željam in zahtevam naših strank. Ustanovljeno je bilo leta 2008 pod imenom VILFIS, Marko Fajfar s.p. in se leta 2014 preimenovalo v VILFIS d.o.o. Že pred ustanovitvijo podjetja, pa smo si znanje pridobivali v enaki dejavnosti.

Prodaja viličarjev, servis viličarjev, prodaja rezervnih delov za viličarje ter prodaja dodatne opreme za viličarje so glavne storitve podjetja.

Prizadevamo si, da delo opravimo hitro, kvalitetno in v najkrajšem možnem času, ter da še naprej tako uspešno sodelujemo s našimi strankami.

Ponudba podjetja Vilfis d.o.o.:

 • SERVIS VILIČARJEV

Prodaja viličarjev, prodaja rezervnih delov za viličarje Maribor 101Nudimo kvaliteten servis ter popravilo viličarjev vseh znanih znamk  kot so Linde, Jungheinrich, Kalmar, Still, Mitsubishi, Heli, Clark, Hyster in drugih… Servisna vozila so opremljena v mobilno delavnico, tako da lahko popravilo vašega viličarja opravimo v najkrajšem možnem času kar pri vas. Na vašo željo ali v primeru večjih okvar pa lahko vaš viličar odpeljemo tudi v našo delavnico in vam za čas popravila priskrbimo nadomestni viličar.

Naš zanesljiv servis je za vas na voljo kakor hitro je to mogoče. V nujnih primerih smo 24h – 7 dni na teden, 8760 ur letno za vas dosegljivi na tel. št: 040 595 354 in 041 856 158.

Nasvet:
Redno periodično vzdrževanje ter kontrolni pregledi v skladu z navodili in priporočili proizvajalca viličarjev na dolgi rok zagotavljajo uporabo viličarja z najnižjimi možnimi stroški ter napravam podaljšujejo življenjsko dobo. V primeru sklenitve dogovora o rednem vzdrževanju vam na celotno opravljeno storitev nudimo še dodatne popuste.

 • REZERVNI DELI

V kolikor ne potrebujete naših servisnih storitev ampak le nadomestne dele vam lahko ponudimo nadomestne dele za vse znamke viličarjev kot so Linde, Jungheinrich, Kalmar, Still, Mitsubishi, Heli, Clark, Hyster in drugi. Prav tako tudi trakcijske baterije, industrijske gume ter ostalo dodatno opremo. Naročene rezervne dele vam pošljemo ali dostavimo v roku 24 ur oz. v najkrajšem možnem času. V primeru sklenitve dogovora o dobavi rezervnih delov pa našim kupcem nudimo še dodaten popust.

 • RABLJENI IN NOVI VILIČARJI TER NAJEM

V kolikor na zalogi nimamo viličarja ki bi vam ustrezal je naše podjetje povezano z večjimi prodajalci viličarjev, zato vam lahko v najkrajšem možnem času priskrbimo viličarja ki ga potrebujete.

 • DODATNA OPREMA

Nudimo vam razne dodatne naprave za vaš viličar, različnih evropskih proizvajalcev.

 • POTRDILO O TEHNIČNI BREZHIBNOSTI VAŠEGA VILIČARJA

V skladu s slovensko zakonodajo, ki ureja varstvo pri delu, morajo imeti viličarji veljavno potrdilo o tehnični ustreznosti viličarja - tehnični pregled. V sodelovanju s pogodbenimi partnerji lahko skrb za pridobitev, ter obnavljanje potrdila prepustite nam.

 • PROFILIRANJE POLNIH VILIČARSKIH GUM

Da bi podaljšali življenjsko dobo vaših gum vam lahko nepoškodovane obrabljene gume na novo sprofiliramo, kar je majhen strošek v primerjavi z novo gumo

Prodaja viličarjev, prodaja rezervnih delov za viličarje Maribor 102

Prodaja viličarjev, prodaja rezervnih delov za viličarje Maribor

Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor

Ponudba

There are currently no added products.

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja viličarjev, Servis viličarjev, Najem viličarjev Maribor
 • Polno ime VILFIS, servis viličarjev na terenu, d.o.o.
 • Davčna številka 23007788 SI23007788
 • Matična številka 6507476000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: