Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate Spletne trgovine

O podjetju

Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate

ProTiRa, posredovanje Timotej Rakuša s.p. je podjetje, ki vam nudi veliko izbiro polnilcev za različne elektronske naprave (polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate, itd.) in to udobno, kar od doma. Naša spletna trgovina je nastala predvsem na podlagi želje, da bi kupcem omogočil kar se da čim bolj pestro ponudbo polnilcev za različne elektronske aparate.

Naš cilj in vizija sta, da našim kupcem omogočimo udoben, prijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Prav tako pa stremimo k čim bolj bogati ponudbi in k celovitosti saj se zavedamo, da naši kupci želijo vse kar potrebujejo, na enem mestu. Ponujamo vam le originalne, visokokakovostne in zanesljive izdelke priznanih znamk (Apple, Samsung, Nokia, HTC, Lg, ipd.).
Sodelujemo le z resnimi in zanesljivimi dobavitelji, kar pa pripomore k hitri dobavljivosti in nam omogoča, da vam lahko ponudmo široko izbiro kakovostih izdelkov.

Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate 100

Mobilne naprave so spremenile stil našega življenja. Vsak nov model prinaša veliko prednosti - večjo zmogljivost in kvalitetnejše ekrane, nove načine povezovanja in nove programe, vendar je zaradi novih funkcionalnosti čas delovanja baterije močno skrajšan. Zato je potrebno baterijo pogosteje polniti.

Načeloma z napravo že dobimo polnilec, vendar hitro dotraja ali se poškoduje. Mogoče včasih potrebujemo še rezervnega, enega za doma, drugega za v službo. Sigurno ne škodi če imamo kakšnega s seboj na poti.

Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate 01

Vam stari polnilec nagaja? Oziroma sploh ne dela? Mogoče pa le potrebujete še rezervnega za na pot?

Mi smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte, še danes obiščite našo spletno trgovinoOglejte si tudi nadomestne baterije in ostalo dodatno in nadomestno opremo za elektronske aparate tu!

Smo strokovnjaki za tehnologijo, kupcem pa ponujamo tako odlične cene kot izjemen nabor inovativnih tehnoloških artiklov. Jamčimo, da bo izdelek brezhibno deloval v garancijskem roku in še naprej. V primeru napake na izdelku je garancijska doba ki jo priznamo, v tem obdobju smo vam, dolžni izdelek popraviti oziroma ga zamenjati z delujočim.

Za vse dodatne informacije si poglejte našo ponudbo ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Ponudba in storitve

Polnilci za:

  • Kamere in fotoaparate
  • Prenosnike
  • Dlančnike in telefone
  • Apple
  • Ostali polnilci (psp, tiskalniki,...)

Hitro odpošiljanje (95% odposlanih v 24h)! Dostava na dom (brezplačna poštnina nad 99,90 €)! 

Nudimo svetovanje in informacije na  041 412 276!

Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate 02

Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate

Ponudba

Polnilci za kamere in fotoaparate


Kvalitetni polnilci za kamere in fotoaparate različnih priznanih znamk (Cannon, Fuji,..), nudimo vam tudi univerzalne polnilce za kamere in fotoaparate! Več si poglejte na naši spletni stran...Ogled ponudbe

Polnilci za prenosnike


Kvalitetni polnilci za prenosnike in tablice različnih priznanih znamk (Asus, Lenovo..) Več si poglejte na naši spletni strani!

Ogled ponudbe

Polnilci


Kvalitetni polnilci za telefone in dlančnike različnih priznanih znamk (Lg, HTC, Nokia, Sonny, Samusng,..), nudimo vam tudi univerzalne polnilce za telefone! Več si poglejte na naši spletni ...Ogled ponudbe

Apple polnilci


Kvalitetni polnilci za vse Apple izdelke (prenosniki, tablice, telefoni)! Več si poglejte na naši spletni strani!

Ogled ponudbe

Ostalo


Ostali (psp, tiskalniki, avtopolnilci,..) kvalitetni in univerzalni polnilci za elektronske naprave!  Več si poglejte na naši spletni strani!

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Polnilci za prenosnike, polnilci za kamere, polnilci za fotoaparate
  • Polno ime ProTiRa, posredovanje Timotej Rakuša s.p.
  • Davčna številka 66789494 SI66789494
  • Matična številka 3118410000
  • Davčni zavezanec Da