Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor Spletne trgovine

O podjetju

Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor

Biro TT, Borut Taškovski s.p. je podjetje, ki vam nudi tisk na majice, tisk na dežnike, kape, puloverje, skodelice, polo majice in drug promocijski tekstil v Mariboru.

Tisk na majice je primeren za: obletnice, Abrahame, rojstva, absolventske izlete, dekliščine ali fantovščine, maturantske zabave ter številne ostale dogodke. Za tisk na majice se odločajo tudi podjetja in društva, predvsem za tisk večje količine skupinskih majic.

Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor 100

Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi si radi z unikatnimi majicami ohranili spomin na ta dogodek?

Brez problema!
Pri nas najdete ideje in rešitve, ki jih potrebujete zase, za svoje zaposlene ali najdražje za vse priložnosti, tako formalne kot neformalne. Naše napredne tehnologije tiskanja nam omogočajo, da na majico natisnemo karkoli je mogoče natisniti na papir. In kar je najbolj pomembno – za izdelavo majic vam ni potrebno biti računalniški ali oblikovalski genij. Od vas želimo le, da nam sporočite kaj želite natisniti na majico, za vse ostalo pa poskrbimo mi.

Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor 101

Nudimo vam pripravo in oblikovanje za tisk na majice, drese in ostala oblačila ter drugi tekstil. Potiskamo vam tudi kape, delovna oblačila, otroške bodije ali tudi spodnje perilo. Tiskamo na vse, kar si lahko zamislite.

 

Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor 102

Tiskamo tudi skodelice, dežnike, torbe, jakne,...Veliko izbiro imate tudi v našem outletu oblačil in v kategoriji promocijskih daril.

Vse ponujene izdelke je možno potiskati po vaših željah. Podarite sebi in svojim najbližjim unikatno darilo.
 
Pokličite nas! Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj prišli do najboljše rešitve za vas. Obiščite tudi našo spletno trgovino.

Ponudba in storitve

Nudimo vam tisk na majice, tisk na dežnike, kape, puloverje, polo majice in drug promocijski tekstil v Mariboru.Tiskamo na vse, kar si lahko zamislite. Veliko izbiro imate tudi v našem outletu oblačil in v kategoriji promocijskih daril.

Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor

Ponudba

Pošlji povpraševanje Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Tisk na majice, tisk na dežnike Maribor
  • Polno ime Biro TT, Tisk, posredništvo in trgovina Borut Taškovski s.p.
  • Davčna številka 17446937 SI17446937
  • Matična številka 2120933000
  • Davčni zavezanec Da