Servis koles, Maribor, Prodaja kolesarske opreme, Maribor Šport in rekreacija

O podjetju

Servis koles, Prodaja kolesarske opreme, Maribor

Servis koles Maribor ali BI-CIKEL, trgovina s kolesi in kolesarsko opremo d.o.o. je podjetje s sedežem v Mariboru in vam nudi nakup koles, kolesarske opreme, rezervnih delov za kolesa in servis koles. Smo podjetje z 10-letnimi izkušnjami in vam zagotavljamo strokovno in kvalitetno obravnavo. Od naše ustanovitve so, ponudba najkakovostnejših izdelkov, zadovoljni zaposleni in vrhunska podpora kupcem vodila našega dela. Na naši spletni strani deluje specializirana trgovina s kolesarsko opremo v Sloveniji.

Servis koles Maribor 100

Potrebujte popravilo kolesa? Mogoče samo redni servis in generalno čiščenje pred sezono? Brez skrbi, tu smo za vas. Vljudno vabljeni v naš servis koles Maribor!

Naši serviserji imajo ekstremno visoka merila za kakovost storitev. Ker se redno izobražujemo in ker uporabljamo najboljša orodja in opremo, zagotavljamo, da bodo vaša kolesa odlično pripravljena na nove dni užitkov in adrenalina. Poletna sezona je v našem servisu posvečena gorskim, cestnim in mestnim kolesom vseh znamk.

Ste ljubitelj kolesarstva? Potrebujete novo kolo ali kolesarsko opremo? Vse za kolesarstvo najdete pri nas! Izberite primerno kolo zase in svojo družino.

Ponujamo izdelke proizvajalcev, ki jim zaupamo na temelju dolgoletnih izkušenj. V minulih letih smo preizkusili izjemno širok razpon kolesarske opreme. Ponujamo vam, le tisto, ki je resnično dobra. Za vas smo sestavili širok izbor svetovno priznanih znamk koles in kolesarske opreme, ter vam ponujamo kakovostne rezervne dele. Naša kolesa dobite tudi v najem,za potep po Mariboru in okoliških krajih.

Servis koles Maribor 101

Za vas smo vedno tu!
Obiščite nas! Zaradi skupne strasti do športa, se z vami lahko kadar koli z veseljem pogovorimo o idealnem izboru opreme in možnostih za naslednje poletno, spomladansko ali jesensko doživetje. Skupaj bomo poskrbeli za vaše popolno zadovoljstvo na cestah, gozdnih poteh, v hribih in ostalih kolesarskih stezah.

Našo široko ponudbo koles, kolesarske opreme in storitev, kot so servis in najem koles, si lahko pogledate tudi na naši spletni strani. Ali pa nas kar pokličete na našo telefonsko številko.

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

  • Kolesa vseh vrst (nova in rabljena z garancijo), Maribor
  • Kolesarske komponente Maribo
  • Kolesarska oprema Maribor
  • Servis koles Maribor
  • Rent a Bike Maribor

Servis koles, Maribor, Prodaja kolesarske opreme, Maribor

Ponudba

Kolesa


Mestna kolesa Ženska kolesa Moška kolesa Tricikel Fiksi BMX Cruiser Rabljena z garancijo Zložljiva Poganjalci Cestna kolesa Otroška MTB Električna kolesa Retro ...Ogled ponudbe

Kolesarske komponente


Pedala Orodje Trekking Pedali MTB Flat In Navadni Pedali Road Pedali Rezervni Deli Road MTB Z Zapenjanjem Ploščice Rezervni Deli MTB ...Ogled ponudbe

Kolesarska oprema


Bidoni in nosilci bidonov Nosilci Bidonov Bidoni   Ključavnice Rezervni Deli U-Ključavnice Na Številko Na Klj...Ogled ponudbe

Servis koles


OSNOVNI SERVIS KOLESA 20 EUR (centriranje obročnikov in preverjanje konusa, nastavitev zavor, nastavitev prestav, čiščenje, pregled in oljenje verige)

DELNI SERVIS KOLESA 35 ...Ogled ponudbe

Rent a Bike


Vabimo vas v RENT a BIKE na Partizanski cesti 29 v Mariboru pri avtobusni postaji.

Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Servis koles, Maribor, Prodaja kolesarske opreme, Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Servis koles, Maribor, Prodaja kolesarske opreme, Maribor
  • Polno ime BI-CIKEL, trgovina s kolesi in kolesarsko opremo, d.o.o.
  • Davčna številka 36970581 SI36970581
  • Matična številka 6781187000
  • Davčni zavezanec Ne