Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice Tehnologija

O podjetju

Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice

PRECIZ storitve, proizvodnja in trgovina d.o.o. nudi svojim kupcem napredne tehtnice in tehtalne sisteme skupaj s programsko opremo. Našim poslovnim partnerjem nudimo tehnološko najbolj dovršene rešitve, ki omogočajo poenostavitev in avtomatizacijo tehtalnih procesov. Poleg tega zagotavljamo najkakovostnejše storitve v razvoju, prodaji in vzdrževanju namenskih tehtalnih sistemov.

Programska oprema za tehtnice

Na voljo imamo standardno programsko opremo za tehtnice, ki omogoča povezavo s tehtnicami preko:

  • serijskega vmesnika RS232/RS485 kamor spada tudi USB in Bleutooth
  • Ethernet/WIFI preko TCP/IP protokola

V podjetju PRECIZ d.o.o. imamo veliko izkušenj na področju razvoja namenske programske opreme za industrijske in laboratorijske procese. Če potrebujete programsko rešitev po meri nam pošljite povpraševanje.

Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice - PRECIZ d.o.o. 02

Laboratorijske tehtnice

Nudimo analitske tehtnice, precizne tehtnice in analizatorje vlage, ki so primerni za laboratorijsko delo in rabo v zdravstvu, farmaciji, raziskovalnih dejavnostih itd. Tehtnice so na voljo tako v overjeni kot tehnološki izvedbi.

Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice - PRECIZ D.O.O - 02

Industrijske tehtnice

So tehtnice primerne za industrijsko rabo v avtomobilski industriji, železarski industriji, živilski industriji, predelovalni industriji. K industrijskim tehtnicam sodijo namizne tehtnice, platformne tehtnice, talne tehtnice, števne tehtnice in števni sistemi, prenosne tehtnice, tehtnice za preverjanje izdelkov s tolerancami, ročni paletni viličarji s tehtnico, žerjavne tehtnice, kamionske-mostne tehtnice, mobilne tehtnice, tehtnice za viličarje, paletne tehtnice, tehtnice za eksplozivno nevarna območja - Ex tehtnice. Tehtnice so na voljo tako v overjeni kot tehnološki izvedbi.

Medicinske tehtnice

Na voljo imamo osebne tehtnice, otroške tehtnice, stolne tehtnice, tehtnice za tehtanje starejših oseb, tehtnice za tehtanje invalidov, tehtnice za tehtanje invalidskih vozičkov, tehtnice za tehtanje bolniških postelj ter tehtnice za tehtanje zelo debelih ljudi. Vse tehtnice so na voljo v overjeni izvedbi in so odobrene kot medicinske naprave.

Trgovinske tehtnice

Nudimo enostavne overjene tehtnice, tehtnice z izračunom cene za kg ter sistemske tehtnice, ki omogočajo povezavo z ERP sistemi. Opcijsko so na voljo tudi etiketne tehtnice in avtomatske tehtalne linije. Določene tehtnice so na voljo tudi v kompaktni izvedbi z akumulatorskim ali baterijskim napajanjem, kar omogoča enostavno mobilno uporabo oz. iterantno prodajo.

ATEX tehtnice

So različne tehtnice primerne za uporabo v eksplozivno nevarnih območjih. Tehtnice so na voljo za naslednje Ex cone: ATEX 1GD (cona 0), ATEX 2GD (cona 1), ATEX 3GD (cona 2)

Tehtanje vozil

Na voljo imamo različne tehtnice oz. tehtalne sisteme za tehtanje vozil. Sem spadajo cestne tehtnice, mostne tehtnice oz. kamionske tehtnice, osne tehtnice za dinamično in statično tehtanje vozil ter mobilne tehtalne platforme. Tehtnice so standardno ali opcijsko overljive, kar omogoča uporabo v javnem in obračunskem prometu.

Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice - PRECIZ D.O.O. 03

Ponudba in storitve

Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice

Ponudba

Programska oprema za tehtnice


Programska oprema za tehtalne sisteme

V podjetju PRECIZ d.o.o. se že od leta 2010 intenzivno ukvarjamo z izdelavo namenske programske opreme za podporo in avtomatizacijo tehtalnih procesov. V ta namen smo ra...Ogled ponudbe

Analitska tehtnica Adventurer AX


Analitska tehtnica Adventurer AX

Analitske tehtnice OHAUS serije Adventurer vključujejo vse aplikacije, ki so potrebne za rutinsko tehtanje in meritev mase. Lastnosti tehtniceOgled ponudbe

Namizna tehtnica Scout STX


Kompaktna tehtnica Scout STX je primerna za mobilno uporabo.

Lastnosti tehtnice 4,3" barvni zaslon na dotik, na voljo 9 jezikov (EN, FR, DE, IT, ES, RU, JP, CN, KR) enostavna za ...
Ogled ponudbe

Analizator vlage DAB


Osnovni analizator vlage DAB je primeren za uporabo v laboratorijih, fakultetah in kemijskih laboratorijih.

Lastnosti analizatorja ima osvetljen grafični LCD zaslon 400 W ha...
Ogled ponudbe

Namizna tehtnica APD


Prenosna namizna tehtnica APD je izjemno primerna za mobilno uporabo oz. v panogah kjer se zahteva, da je tehtnica robustnejše izvedbe. Lastnosti tehtnice indikator iz ABS plastike z os...Ogled ponudbe

Platformna tehtnica WALL-E


Namizna tehtnica WALL-E je preprosta za uporabo in zagotavlja natančne in zanesljive rezultate. Primerna je za uporabo v industrijskem okolju.

Lastnost tehtnice indikator iz robustne AB...
Ogled ponudbe

Števna tehtnica Ranger 3000 Count


Ranger Count 3000 je števna tehtnica namenjena uporabi v industriji, proizvodnji oziroma povsod, kjer so zahtevana hitra ter natančna štetja. Lastnosti tehtnice: - izjemno hiter s...Ogled ponudbe

Osebna tehtnica MPE


Samostoječa osebna tehtnica MPE je primerna za uporabo v zdravstvenih domovih, bolnišnicah, domovih za starejše, fitnes centrih.

Lastnosti tehtnice tehtnica ima velik LCD ...
Ogled ponudbe

Trgovinska tehtnica ASBP


Trgovska tehtnica ASBP je kompaktna tehtnica idealna za mobilno uporabo in uporabo v trgovinah, mesarijah, tržnicah ipd.. Tehtnica ima 10 spominskih mest za shranitev cen artiklov, ki se pogosto prodaja...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Napredni tehtalni sistemi, programska oprema za tehtnice
  • Polno ime PRECIZ storitve, proizvodnja in trgovina d.o.o.
  • Davčna številka 77620267 SI77620267
  • Matična številka 5650054000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: