Sončne elektrarne za samooskrbo Enerson d.o.o., Maribor Tehnologija

O podjetju

Podjetje ENERSON d. o. o. je bilo ustanovljeno zato, da bi številnim ekološko ozaveščenim državljanom sveta ponudilo alternativne možnosti samooskrbe z električno energijo in toploto glede na te, ki se nam trenutno ponujajo. Številni posamezniki in podjetja se zavedajo grozečega dejstva, da je energije iz obstoječih (neobnovljivih) virov vedno manj, obnovljivi viri pa se zdijo oddaljeni in nam nedosegljivi, zato je samooskrba oziroma net-metering toliko bolj pomemben.

Ker se dobro zavedamo, koliko časa, stroškov in energentov se porabi zaradi necelovitih upravljanj z energijo predvsem elektriko in toploto pa ponujamo celovite rešitve od idejnih projektov do izvedbe in celotnih prevzemov energetskih opravljanj večjih stavb.

Naše podjetje povezuje strokovnjake z različnih področij od elektrotehnikestrojništvaenergetike in ekologije do  ekonomije in financ, katerim skupno vodilo je skrb za energetsko bogato in inovativno prihodnost z racionalno porabo in brez slabe vesti zaradi onesnaževanja okolja ali uničevanja narave.

Podjetje ENERSON d. o. o., je od vsega začetka tudi polnopravni član Združenja slovenske fotovoltaične industrije – ZSFI. Ukvarja se s celovito ponudbo na področju pridobivanja električne energije neposredno iz sonca in drugih alternativnih ter ekološko manj spornih virov. Zaradi nenehnih tehnoloških napredkov in inovacij na področju pridobivanja električne energije in toplote naše delovanje sega tudi na področje soproizvodnje toplote in električne energije oz na tako imenovane kogeneracije. Ker se v podjetju Enerson d.o.o.zavedamo, da je skrb za energijo tako iz stroškovnega kot tudi iz okoljskega vidika zelo pomembna, pa svojim strankam ponujamo tudi mnogo celovitih rešitev na področju rabe vseh dostopnih energetskih virov. Umetnost zniževanje potrebne energije, ki ne gre na račun odpovedovanja udobju je naša mantra, zato je pametno trošenje virov, skupaj z energetsko sanacijo stavb prvi imerativ, ki mu podrejamo vse ostalo.

Mnogi potrošniki električne energije se ne zavedajo pomena avtonomnosti pri oskrbi z električno energijo, saj bo ta postala s časom, tako za posameznika, kot tudi za države, še pomembnejša kot je danes.

In ko vsa ta dejstva povežemo in se vprašamo, kaj nam je narediti, ugotovimo, da stojimo pred množico tehničnihidejnihekonomskihin administrativnih ovir, zaradi katerih se nekaterim zdijo sicer poznane rešitve komaj uresničljive ali sploh nedosegljive.

ENERSON d. o. o. ponuja rešitve vsem tem in takšnim uporabnikom (sončna elektrarna za samooskrbo) - skeptikom in jim pomaga realizirati ideje, ki bodo pripomogle k bolj zelenemu, a tudi bolj bogatemu jutrišnjemu dnevu. V našem podjetju ponujamo projekte »na ključ« od zamisli, preko projekta do realizacije, za svetlejši in toplejši ter brezskrben jutri! Za vsemi našimi obljubami 100% stojimo in zanje enako tudi garantiramo.

primer sončne elektrarne za samooskrbo

Sončne elektrarne za samooskrbo Enerson d.o.o., Maribor

Ponudba

Energetski management


Energija v stavbah, ki jo te potrebujejo za vzdrževanje primernega bivanjskega standarda uporabnikov, se troši nekontrolirano in v mnogo večji meriOgled ponudbe

Sončne elektrarne


Ponujamo vam izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn. Na spletni strani boste našli veliko podrobnosti o naših dejavnostih na področju fotovoltaike, za več informacij in pripravo ponudbe pa nas kontaktiraj...Ogled ponudbe

CNG, stisnejn zemeljski plin ali metan


Stisnjenen zemeljski plin (CNG - compressed natural gas) je dobro poznan plin metan, ki ga že dolgo uporabljamo za ogrevanje, je pa zelo uporaben in učinkovit energent tudi za pogon vozil. Motorji z n...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Sončne elektrarne za samooskrbo Enerson d.o.o., Maribor

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Sončne elektrarne za samooskrbo Enerson d.o.o., Maribor
  • Polno ime ENERSON, energetske storitve, projektiranje in upravljanje, d.o.o.
  • Davčna številka 37074296 SI37074296
  • Matična številka 2350475000
  • Davčni zavezanec Da