Samoplačniško zdravljenje Štajerska Zdravje

O podjetju

Samoplačniško zdravljenje Štajerska

Medicinski center za interno in interventno medicino

Sodobni koncepti v medicini temeljijo na hitri in učinkoviti diagnostiki in zdravljenju na ambulantnem nivoju brez nepotrebnih zadrževanj v bolnišnicah, s čimer se skrajša čas zdravljenja in okrevanja, zmanjša število komplikacij in zapletov, ter se bistveno zmanjša strošek celotne zdravstvene oskrbe.
Ta sodobni koncept smo prenesli v naš medicinski center s čem sledimo načinu dela v najsodobnejših medicinskih centrih po svetu.

V medicinskem centru CIIM plus d.o.o. izvajamo zdravstvene storitve na področju interne medicine ter najsodobnejše zdravljenje z uporabo laserske tehnologije na področju ginekologije, žilne kirurgije, plastične kirurgije, dermatologije, estetike in kozmetike. Ob tem uporabljamo še določene, priznane metode komplementarne medicine ter svetujemo na področju zdrave in uravnotežene prehrane.

NUDIMO BREZPLAČNE PREGLEDE IN POSVETE ZA VSE LASERSKE IN KIRURŠKE POSEGE!

Samoplačniško zdravljenje Štajerska 100

Naš medicinski center CIIM plus je ponosni generalni uvoznik in distributer za medicinske laserje podjetja Alma Lasers, Ltd. Podjetje Alma Lasers, Ltd. sodi med najuspešnejša podjetja za razvoj in proizvodnjo laserskih aparatov, ki se uporabljajo na različnih področjih medicine (ginekologija, žilna kirurgija, plastična kirurgija, otorinolarigologija, dermatologija in kozmetika).

Medicinski center za interno in interventno medicino 01

Poslanstvo:

Zdravje je primarna vrednota. Z našimi celostnimi obravnavami pacientov z uporabo najsodobnejše medicinske tehnologije ter drugimi komplementarnimi metodami zdravljenja, ozaveščanjem ljudi in educiranjem zdravnikov to definicijo postavljamo na njeno mesto.

Vizije in cilji:

Želimo postati prepoznaven in priznan medicinski center, ki ponuja celostno obravnavo našim pacientom, ter s kombinacijo vseh diagnostičnih in terapevtskih metod s katerimi razpolagamo, dosežemo maksimalno učinkovitost pri zdravljenju.
V prihodnosti bi želeli postati vodilni center na področju zahodne Evrope za distribucijo laserske opreme in usposabljanje zdravnikov za uporabo laserske tehnologije v medicini.

Samoplačniško zdravljenje Štajerska 102

Z vsemi izkušnjami in znanji in z veliko pozitivne energije, ter z jasnimi cilji in vizijo z timom vrhunskih strokovnjakov in sodelavcev sodimo med najsodobnejše zdravstvene centre v Sloveniji.
V našem centru spoštujemo čas kot veliko vrednoto sodobnega načina življenja. Zaradi tega pri nas ni nepotrebnega čakanja. Vsi postopki diagnostike in vse vrste zdravljenja so maksimalno racionalizirani.

Naročite se že zdaj! Za pregled dobite odgovor na elektronski naslov v 1 - 3 delovnih dneh. V primeru da menite, da je pregled nujen, nas prosimo pokličite na telefonsko številko 0590 34 355.
Če nam elektronsko pošto pošljete v času dopusta ali praznika, vam bomo odgovorili prvi delovni dan po odsotnosti.

Dobrodošli v medicinski center CIIM plus!

Za več informacij si oglejte našo ponudbo, obiščite našo spletno stran in našo spletno trgovino!

Ponudba in storitve

Nudimo;

  • Zdravstvene storitve
  • Alternativne zdravstvene storitve in izdelke
  • Smo generalni uvoznik in distributer za medicinske laserje podjetja Alma Lasers, Ltd.
  • Spletna trgovina

Samoplačniško zdravljenje Štajerska

Ponudba

Interna medicina


Pulmološki pregledi Gastroenterologija Pred operativno mnenje Managerski pregledi Ogled ponudbe

Laserska ginekologija in ginekoestetika


Zdravljenje urinske inkontinence Pomlajevanje nožnice Ogled ponudbe

UZ diagnostika


ultrazvok trebušnih organov (jetra, žolčnik, žolčevodi, vranica, trebušna slinavka, sečila), ultrazvok prsnega koša, ultrazvok ožilja (ven spodnjih okončin in vratnih arterij), ultrazvok vra...Ogled ponudbe

Kirurgija


Kirurški pregled Izrezovanje kožnih tvorb Operacija zaradi vraščenega nohta Izrezovanje materinskih znamenj (pigmentnih nevusov) in lipomov Odstranitev ksantelazem Operacija zaradi skakajočega ...Ogled ponudbe

Estetika


Zgladitev gub nad nosnim korenom enajstica oziroma glabelarne gube je možno zgladiti z uporabo botulotoxina ali polnil z hialuronsko kislino, Vranje nožice- gubice okoli oči gladimo z uporabo botoxa, Gube na čelu ...Ogled ponudbe

Bioresonanca


Celoviti diagnostični pregled zajema naslednje:  

ugotavljanje zakisanosti telesa - disbioza, pH vrednost, pregled temeljnih funkcionalnih sistemov: celičn...
Ogled ponudbe

Izdelki iz konoplje


Ponujamo vam slovensko hladno stiskano konopljino olje iz izbranih vrst jedilne konoplje, pridelano na 100% ekološki način. Priporočamo ga vsem ljudem, ki bi radi vzdrževali svoje zdravje, kot tudi ljudem, ki i...Ogled ponudbe

Laserska flebologija


Lasersko odstranjevanje krčnih žil Ogled ponudbe

Monitoring zdravljenja z Kanabinoidi


Ugotovljeno je, da Kanabidiol oziroma krajše CBD, izkazuje terapevtske učinke pri nespečnosti in stresu, shizofreniji, raku, distoniji in diskineziji, epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, ishem...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Samoplačniško zdravljenje Štajerska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Samoplačniško zdravljenje Štajerska
  • Polno ime CIIM PLUS, center za interno in interventno medicino, d.o.o.
  • Davčna številka 52262553 SI52262553
  • Matična številka 6724884000
  • Davčni zavezanec Da