Gostilna Marič, Sebeborci, Prekmurje Gostinstvo

O podjetju

Če ste se odločili, da boste obiskali prekmursko pokrajino in vas bo pot vodlila skozi naše kraje, vas vljudno vabimo, da nas obiščete. Nahajamo se v prijetni vasi Sebeborci, sredi prečudovitega naravnega okolja, ki se razprostira na obrobju Krajinskega parka Goričko. Od znanega turističnega kraja Moravske Toplice smo oddaljeni le 4 km, od regijskega središča Murske Sobote pa nas loči le 7 km.

V naši gostilni je gostom na voljo osrednji prostor s točilnico in separeji, večji prostor za skupinske pogostitve ob različnih priložnostih, manjša ločena soba primerna za  poslovna kosila, za poletno obdobje smo dogradili tudi večjo pokrito teraso.

Pripravljamo tudi tematske pogostitve, ambient pripravimo oz. okrasimo v stilu tematike (novoletno, pust, valentinovo, ... ). V naši gostilni pripravljamo vse vrste klasičnih jedi, gostom nudimo pestro ponudbo najrazličnejših jedi, glede na značilnosti naše pokrajine, dajemo poseben poudarek izvirnim domačim jedem, pripravljenim na tradicionalen kuharski način.

Za sladokusce, pripravimo tudi tradicionalne prekmurske sladice, kot so prekmurska gibanica, koruzna zlevanka, ajdova zlevanka, v naši ponudbi so seveda tudi sadne kupe z raznovrstnim sadjem, sladoled z vročim sadjem, kostanjev pire, banana splt in podobno.

Naši najmlajši gosti se bodo prav gotovo razveselili naši ponudbi raznovrstnih pizz.

 

Gostilna Marič, Sebeborci, Prekmurje

Ponudba

Vinska karta


Deželno belo vino - zvrst Laški rizling suho Janževec, Haložan polsuho Rumeni Muškat polsladko - Žnuderl Modra Frankinja suho - Tremel Merlot - Vinakoper, Cviček - Zajc suho ...Ogled ponudbe

Zgodovina gostilne


Zgodovina Gostilna Marič se je pričela leta 1994, ko smo za svoje goste, odprli gostilno pod imenom "Bistro M". Že od vsega začetka smo se trudili ustreči svojim gostom, prizadevali smo si za čim kvalitetnej...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Gostilna Marič, Sebeborci, Prekmurje

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna Marič, Sebeborci, Prekmurje
  • Polno ime MGM KONTOR IN GOSTILNA MARIČ MARJAN MARIČ S.P.
  • Davčna številka 35215984 SI35215984
  • Matična številka 5256037000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: