Anksioznost, psihoterapija, depresija - Antistres klinika Dr. Koželj Zdravje

O podjetju

V Antistres kliniki dr. Koželj na vas gledamo celostno. Hkrati pa vam nudimo podporo na posameznih področjih.

Ker nas to izpolnjuje.

Omogočimo vam strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije in sicer v okviru Integrativne psihoterapije in Psihoanalize. Prav tako nudimo storitve na področju medicine, kineziologije in psihologije.

Na naši kliniki lahko dobite psihoterapevtsko, psihološko, medicinsko ter kineziološko pomoč.

Izvajamo integrativno psihoterapijo in psihoanalizo. Poleg tega v obstoječe načine dela vključujemo spoznanja sodobnih raziskav na področju kvante fizike, teorije enotnega polja (še posebej vodilnega znanstvenika in praktika s tega področja Nassima Harameina) ter novejša spoznanja s področja raziskav delovanja srca kot psihičnega organa (heartmath institute).

Nudimo klinično psihološko obravnavo in psihološka testiranja.

Sodelujemo z zdravniki družinske medicine, ki delujejo v sodobnem medicinskem centru.

Pomagamo vam z nasveti in programi kineziologa.

Ob tem nudimo Protistresni oddih ASK kot obliko aktivnega umika pred preveč intenzivnimi zahtevami okolja, ter tudi lastnimi pritiski, ki je še posebej priporočen takrat, ko se začnejo kazati prvi znaki izgorelosti.

Kvaliteto življenja obravnavamo resno, zato v posebnem programu Moje življenje v obliki dvo-dnevne delavnice omogočamo vpogled in načine pre-usmeritve na tistih področjih življenja, za katera ocenite, da to potrebujejo.

Anksioznost, psihoterapija, depresija - Antistres klinika Dr. Koželj

Ponudba

Psihoterapija


Na Antistres kliniki dr. Koželj vam ponujamo strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije in sicer v okviru Integrativne psihoterapije in Psihoanalize. V okviru svoje dela uporabljamo tudi meto...Ogled ponudbe

Psihologija


Kadar potrebujete bolj natančne oz. znanstvene podatke o vašem psihičnem stanju ali psihičnem stanju vašega otroka vam naši klinični psihologi lahko pomagajo z:

Klinično psiholo&sc...
Ogled ponudbe

Medicina


Razširjena zdravstvenopreventivna obravnava je namenjena celoviti oceni zdravstvenega stanja, ki temelji na oceni tveganja za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni, srčno-žilne ogroženosti in telesne zmogljivo...Ogled ponudbe

Kineziologija


Kineziologija je veda, ki se ukvarja s človeškim gibanjem. Svetovanje s področja kineziologije se osredotoča na razvoj telesnih in gibalnih sposobnosti posameznika, da lahko ta učinkovito izvaja vsakodnevne gib...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Anksioznost, psihoterapija, depresija - Antistres klinika Dr. Koželj

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Anksioznost, psihoterapija, depresija - Antistres klinika Dr. Koželj
  • Polno ime ANTISTRES KLINIKA DR. SILVO KOŽELJ S.P.
  • Davčna številka 97944432 SI97944432
  • Matična številka 8388334000
  • Davčni zavezanec Ne