Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana, klimatske naprave Mitsubishi Elektro storitve

O podjetju

Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana, klimatske naprave Mitsubishi

ERKON SISTEMI, montaža, prodaja in servis klimatskih in prezračevalnih naprav, d.o.o. smo distributer za vrhunske znamke klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov. Ukvarjamo se s prezračevanjem in klimatizacijo vseh vrst stavb, tako poslovnih kot stanovanjskih. Za seboj imamo že čez 500 zmontiranih naprav in preko 300 zadovoljnih strank.
Na področju klimatizacije imamo 21 let izkušenj, kar našim kupcem zagotavlja zanesljivo dobavo, izvedbo in servisno podporo za dobavljene produkte. Vsi naši monterji imajo večletne izkušnje na področju vgradnje in servisa klima naprav.

Svoje zaupanje gradimo od začetka s strokovnim svetovanjem, ugodno ponudbo ter profesionalno montažo. Veliko časa posvetimo tudi poprodajnim aktivnostim saj ob registraciji klimatske naprave svojim strankam nudimo podaljšano garancijo.

Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana 100

Smo pooblaščeni monterji za znamke Mitsubishi Electric, Hitachi, Daikin in Gree, zmontiramo pa tudi vse druge klimatske naprave različnih znamk. Smo tudi pooblaščeno podjetje za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo in toplotnih črpalk v skladu s 37. členom Uredbe o uporabi ozonu škodljivih snovi in fluoriranih toplogrednih plinov (Ur.l.RS 41/10) pod številko 506.

Klimatske naprave so del naše ponudbe od leta 2014. Od takrat smo zmontirali že preko 300 klim za vrsto različnih strank. Večina je fizčnih vse več pa delamo tudi z večjimi podjetji, kot so DARS d.d., Medicniska fakulteta v Ljubljani, občine iz naše okolice… 

Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana 101

SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV

Pred poletjem in vročino oziroma pred mrazom pozimi je vedno dobro vedeti, da se lahko zanesemo na svojo klimatsko napravo. Čez leto z vsakodnevnimi opravili, kot so brisanje prahu s pohištva, postiljanje postelje ali odišavljanje prostora z osvežilci prispevamo k onesnaževanju zraka v zaprtih prostorih. Klimatska naprava poskrbi, da je zrak svež in čist, vendar je za to potrebno vzdrževanje.

Z vsakoletnim servisom (če je naprava bolj obremenjena, priporočamo servis dvakrat letno) poskrbimo, da je naša klimatska naprava čista, namesto da bi se na njej redili plesen in alergeni ter prah.

Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana 102

POTREBUJETE NOVO KLIMATSKO NAPRAVO? SERVIS IN ČIŠČENJE VAŠE STARE KLIMATSKE NAPRAVE? MORDA STE SI OMISLILI TOPLOTNO ČRPALKO ALI IR PANEL?

Če ste vsaj na eno, od zgoraj naštetih vprašanj, odgovorili pritrdilno smo ERKON SISTEMI d.o.o. pravi naslov za vas! Ne odlašajte, pokličite nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vaš dom!

Za več informacij si lahko pogledate našo spletno stran in ponudbo! Vedno pa smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in kontaktne številke!

Ponudba in storitve

 • Klimatske naprave (vseh znamk in vrst)

 • Klimatske naprave Mitsubishi

 • Toplotne črpalke (za prihranke do 70 %)

 • Prezračevalni sistemi (za stanovanjske hiše ali večje objekte)

 • Industrijsko prezračevanje (iz pocinkane pločevine)

 • IR Ogrevanje (najbolj moderen način ogrevanja)

 • Zanesljiv servis (klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov…)

Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana, klimatske naprave Mitsubishi

Ponudba

Prodaja in montaža klimatskih naprav


Smo pooblaščeni prodajalci in monterji za znamke Mitsubishi Electric, Hitachi, Daikin in Gree, zmontiramo pa tudi vse druge klimatske naprave različnih znamk. 

...
Ogled ponudbe

Servis klimatskih naprav


Kaj naredimo pri servisu?

vidni pregled klima naprave in inštalacij čiščenje in dezinfekcija toplotnega izmenjevalnika notranje enote čiščenje maske in pokrova notra...
Ogled ponudbe

IR paneli, toplotne črpalke in prezračevalni sistemi


Toplotne črpalke (za prihranke do 70 %)

Prezračevalni sistemi (za stanovanjske hiše ali večje objekte)

Industrijsko prezračevanje (iz pocinkane pločevine)

IR O...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana, klimatske naprave Mitsubishi

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja, servis, montaža klimatskih naprav Ljubljana, klimatske naprave Mitsubishi
 • Polno ime ERKON SISTEMI, montaža, prodaja in servis klimatskih in prezračevalnih naprav, d.o.o.
 • Davčna številka 55478077 SI55478077
 • Matična številka 7134517000
 • Davčni zavezanec Da