Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana Trgovina

O podjetju

Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana

Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana. Compeks je uspešno in zanesljivo podjetje, ki na osnovi dolgoletnih izkušenj nudi vrhunske izdelke in kvalitetne usluge v smislu prodaje, montaže ter servisa s področja klimatskih naprav in toplotnih črpalk - po kar najbolj dostopnih cenah.

Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana, podjetje je zaupanja vredno, saj se v njem trudimo izkušeni, pridni, prijazni in zanesljivi ljudje. Naša želja je porabniku ne le približati prednosti napredka tehnologije, ampak jih združiti s potrebami in zmožnostmi slehernega sodobnega posameznika, ki se na nas obrne z željo po nasvetu, nabavi, montaži in vzdrževanju naprav ter opreme za gretje ali/in hlajenje prostorov. Ta potreba pa je dandanes postala povsem vsakdanja nuja, ki pa je kvalitetno izvedena in cenovno ugodna, lahko tudi prednost obenem, saj vam omogoča mnogo bolj kvalitetno in ugodno bivanje ali delo v zaprtih prostorih, boljše počutje in posledično večji uspeh v vseh letnih obdobjih in v vsakem času.

Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana slika 1001

Dolgoletne izkušnje in odlično poznavanje trga ter potreb sodobnega potrošnika so nam omogočile sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci in ponudniki, ki gredo zaradi učinkovitega prilagajanja vsakodnevnim spremembam in vedno novim , vse zahtevnejšim potrebam cenjenega kupca nenehno v korak z razvojem in tako sledijo potrebam in željam potrošnika. Da bi za proizvode, ki jih ponujamo in kvalitetno montiramo, zagotovili tudi odlično ceno, garancijo in servis, tesno sodelujemo z vrhunskimi in cenovno ugodnimi dobavitelji ( distributerji ), s strokovnjaki -projektanti, zelo dobro pa sodelujemo tudi z vsemi ostalimi, ki delujejo na tem področju.Naša dejavnost je prodaja, montaža in servis klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov, ter vse bolj uveljavljujočih se energetsko varčnih toplotnih črpalk. Na trgu želimo ponuditi najboljše, kar lahko in s cenovno dosegljivo kvaliteto cenjenemu uporabniku kar najbolj približati tehnološki napredek na tem področju. Za naše proizvode in usluge zagotavljamo vse zakonsko predpisane zahteve in hkrati kupcu omogočimo enostavno nabavo in zanesljivo uporabo kvalitetnih in zaupanja vrednih proizvodov in storitev po,kot rečeno, dosegljivi ceni. Seveda za naše proizvode nudimo vsa potrebna potrdila o ustreznosti in kakovosti, tehnična navodila, svetovanje, garancijo in hiter ter zanesljiv servis oz. vzdrževanje montiranih naprav. Povezava med vsemi subjekti te prodajno/montažno/servisne verige je za nas izjemnega pomena, zato hkrati skrbimo za redno izobraževanje in usposabljanje, tako na področju stroke, kot trgovine in seveda, nenazadnje, za odlične odnose in sodelovanje vseh členov te verige v dobro vsem, predvsem pa v zadovoljstvo cenjenih uporabnikov.

Ker je po našem prepričanju tudi za vas daleč najpomembnejša kvaliteta, smo se tudi mi odločili za proizvode najkvalitetnejših na tem področju - TOSHIBA, MITSUBISHI ELECTRIC in DAIKIN.

Zagotovo se trudimo narediti kar največ in najbolje za vas, cenjeni kupci, stremimo tudi k temu, da vam nenazadnje pri vse težjih časih ( kar se financ tiče ) na področju ogrevanja in hlajenja pomagamo biti čim bolj varčni. Vaše dolgoročno zaupanje nam namreč predstavlja največji uspeh.

Pokličite nas in se prepričajte !

Ponudba in storitve

Nudimo vam:

- prodaja klimatskih naprav

- prodaja toplotnih črpalk

- montaža klimatskih naprav

- montaža toplotni črpalk

- servis in vzdrževanje klimatskih naprav

- servis in vzdrževanje toplotnih črpalk

Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana

Ponudba

There are currently no added products.

Pošlji povpraševanje Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Prodaja, montaža, servis klimatskih naprav, toplotnih črpalk, Gorenjska - Ljubljana
  • Polno ime COMPEKS, storitve in trgovina, d.o.o.
  • Davčna številka 15419967 SI15419967
  • Matična številka 2107341000
  • Davčni zavezanec Da