Svetlobne table - MKH Projekt Gradbeništvo

O podjetju

Svetlobne table - MKH Projekt d.o.o. smo glavni izvajalci del za trgovinske verige (TEDi, KIK, TAKKO, …), ter del KAISER HOLDINGA v Sloveniji, Avstriji , na Slovaškem, Češkem in Hrvaškem. Glede na to, da smo relativno mlado podjetje je za nami že veliko uspešnih projektov.

Specializirani smo za izdelavo in montažo svetlobnih tabel vseh vrst z lastnimi proizvodnimi vzorci, ki so dobavljivi v zelo kratkem času. Proizvodnja svetlobnih tabel obsega izdelavo unikatnih po meri narejenih reklam do serijske proizvodnje. Hkrati skrbimo za vsa ostala dela, s strani kvalitetnih in skrbno izbranih podizvajalcev. Specializirani smo tudi za gradbeništvo (suha gradnja, prenova prostorov, zaključna gradbena dela …) elektroinštalacije, vodovod, kovinarska, strojniška ali  monterska dela. Ukvarjamo se z opremljanjem trgovin, ter ostalih poslovnoh prostorov, dobavo in polaganjem vseh vrst talnih oblog, izdelkov iz plastike ter kovin.

Nudimo prevozništvo, ter najem starodobnih vozil za posebne priložnosti (praznovanja, poroke, prireditve in ostale priložnosti).

V današnjem času, ko je na tržišču pestra izbira izvajalcev, različnih materialov, ter velik cenovni razpon se trudimo najti razmerje med ceno in kvaliteto glede na Vaše želje.

Posebne želje bomo z veseljem sprejeli, jih raziskali, projektirali in realizirali z individualnim pristopom. Pričakujete lahko imeniten »team«, ki Vam bo pri izvedbi Vašega projekta svetoval s svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in know-how, prinaša MKH Projekt d.o.o., svetovali Vam bomo tudi glede kvaliteno izbranih materialov, ter načinu izvedbe.

Našo ponudbo si lahko ogledate v zavihku ponudba ali pa pokličete in z veselejem Vam bomo svetovali, ter ponudili strokovno in najugodnejšo rešitev!

Svetlobne table - MKH Projekt

Ponudba

Svetlobno oglaševanje


Ena od naših specializacij je svetlobno oglaševanje vseh vrst, z lastno proizvodnjo lahko realiziramo vzorce v zelo kratkem času. Obseg proizvodnje se razteza od unikatov do serijske proizvodnje.

...
Ogled ponudbe

Storitve


Naše podjetje se je specializiralo za kompletno izvedbo del za verige poslovalnic, ki ekspanzirajo po vsej Evropi.

To se razume kot reklamna ali delovna predloga, planiranje, proizvodnja in montaža ra...Ogled ponudbe

Prevozništvo


Ponujamo Vam hitre in zanesljive prevoze s komibjem po vsej Sloveniji in tujini. Naš moto je »Zanesljivi in vedno pravočasni!«. Poleg tega Vam ponudimo prevoze po zelo konkurenčnih cenah. Na podlagi...Ogled ponudbe

Najem vozila za posebne priložnosti


Ponujamo Vam najem vozila s poklicnim šoferjem za posebne priložnosti kot so: poroke, rojstni dnevi, poslovni dogodki, ostale slovesnosti … ki kličejo po stilu, udobju in zasluženem užitku v vožnji.

...
Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Svetlobne table - MKH Projekt

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Svetlobne table - MKH Projekt
  • Polno ime MKH, projekt, gradbeništvo in storitve, d.o.o.
  • Davčna številka 12022721 SI12022721
  • Matična številka 6145370000
  • Davčni zavezanec Da