Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica Obrt in storitve

O podjetju

Podjetje Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica je družinsko podjetje,  katerega je ustanovil g. Štefan Lindenbaum že davnega leta 1972 v Mežici. 

Razvili so se iz majhne rokodelske delavnice na stari lokaciji, nakar so leta 1992 kupili zemljišče v obrtni coni Mežica. Tam so zgradili nove poslovne prostore in se vanje preselili leta 1994. Lokacija se je izkazala za dobro iz več različnih vidikov:

 • logističnega (bližina Avstrije)
 • razvojnega (možnost nadaljnje razširitve)
 • poslovnega (telekomunikacijske in komunalne storitve, optične povezave, plinovod)

Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica je ves čas intenzivno vlagalo tudi v tehnološko opremo ter se dopolnjevalo; vse od enostavnih in rabljenih strojev do vedno bolj zapletenih, zmogljivejših in novih obdelovalnih strojev ter opreme. 

Zaposleni skrbijo za zadovoljstvo kupcev tudi po opravljeni storitvi, morebitne težave pa hitro in strokovno odpravijo v najkrajšem možnem času. Po poti uspeha bodo stopali še naprej, saj nameravajo podjetje popeljati v krog velikih gospodarskih družb in se še bolj uveljaviti onkraj državnih okvirov. 


Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica  je dobro poznano tudi v tujini, saj posluje predvsem s kupci iz Nemčije in Avstrije. Dolgoročni cilj temelji na prilagodljivosti, kakovosti, vztrajnosti in nenehnem izobraževanju kadrov ter posodabljanju strojne in programske opreme.

Veseli bodo, če se boste tudi Vi odločili postati njihov poslovni partner. Vedno se bodo potrudili za vas ter poskušali skupaj z vami poiskati najoptimalnejšo rešitev! 

Ponudba in storitve

Naše prednosti:

 • prilagodljivost najrazličnejšim zahtevam kupcev, saj smo relativno majhen kolektiv
 • kratki dobavni roki (zaradi naše fleksibilnosti)
 • zelo velik nabor najrazličnejših uslug na enem mestu
 • zagotavljanje zanesljivosti posameznih postopkov, pri naročilu tako večjega kot manjšega števila kosov, kar omogoča kakovostna strojna oprema
 • konkurenčnost glede cen, tudi pri naročilu manjšega št. kosov
 • zaupanje v kakovost naših izdelkov
 • hitra odzivnost na morebitne napake oz. reklamacije
 • visoko motivirani, strokovno izobraženi ter zadovoljni sodelavci
 • skrb za varno in čisto okolje

 

Strojni park

V naši proizvodnji imamo veliko modernih in natančnih CNC-obdelovalnih strojev, ki nam omogočajo izpolnjevanje najrazličnejših zahtev naših strank. 

Podjetje trenutno razpolaga s 15-imi CNC-obdelovalnimi stroji vrhunskega japonskega proizvajalca MAZAK in z več kot 10-imi stroji za klasično obdelavo kovin. 

Strojni park nenehno posodabljamo, da smo vedno konkurenčni na zahtevnem evropskem trgu. 

Skrb za kakovost izdelkov je naša prioritetna naloga. Naše izdelke in polizdelke kontroliramo že med samo obdelavo, kakor tudi po končani obdelavi. Merimo jih v sodobno opremljeni in klimatizirani merilnici.

Točnost naših meritev zagotavlja visoko usposobljen kader, ki je odgovoren za svoje delo, kakor tudi redno (periodično) pregledana merilna oprema, ki s certifikati zagotavlja verodostojnost naših merilnih naprav in orodij.
Na zahtevo kupcev izdelamo tudi ustrezne merilne protokole opravljenih meritev. 

Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica

Ponudba

CNC struženje


Na CNC stružnicah priznanega japonskega proizvajalca MAZAK nudimo usluge struženja obdelovancev od najmanjšega premera Ø 10 mm in vse do premera Ø 450 mm ter max. stružne dolžine L=1500 mm. <...Ogled ponudbe

CNC rezkanje


Na CNC vertikalnih in horizontalnih rezkalnih strojih priznanega japonskega proizvajalca MAZAK nudimo najrazličnejše usluge rezkanja.

1. Vertikalni rezkalni stroji naš največj...Ogled ponudbe

Klasična obdelava


Poleg sodobnih CNC strojev razpolagamo seveda tudi z nepogrešljivimi stroji za klasično obdelavo. Na njih izdelujemo predvsem najrazličnejše rezervne dele in manj serijske izdelke (tudi ...Ogled ponudbe

Strojno ključavničarstvo in strojegradnja


Vse od ustanovitve našega podjetja (še na stari lokaciji, davnega leta 1972) se poleg strojne obdelave ukvarjamo tudi s strojegradnjo in splošnim ključavničarstvom. 

SamiOgled ponudbe

Nerjavni program


Povsem ločeno od ostale dejavnosti, v posebnem prostoru, pa se naše podjetje že od vsega začetka ukvarja z izdelavo najrazličnejše opreme iz INOX-a. Najprej smo začeli s proizvodnjo vinogradni&sc...Ogled ponudbe

Montaža


Kot eden izmed ukrepov, kako minimizirati stroške določenim izdelkom, nudimo tudi najrazličnejšo dodelavo in sestavo posameznih že izdelanih komponent vse do končnega izdelka. Najrazličnejši monta...Ogled ponudbe

Laserski razrez


Zagotavljamo še konkurenčno dobavo najrazličnejših kosov izrezanih na laser, po potrebi tudi upognjenih, zvarjenih in/ali strojno obdelanih. 

Ogled ponudbe

Površinska obdelava


Poskrbimo tudi za želeno površinsko obdelavo:

cinkanje bruniranje fosfatiranje kromiranje lakiranje prašno barvanje

 

Ogled ponudbe

Termična obdelava


V sodelovanju z zelo fleksibilnim kooperantom, ki vrši usluge termične obdelave v naši neposredni bližini, ponujamo storitve kot so:

kaljenje nitriranje plinsko nitriranje plazemsko nitri...
Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Ferolin, Strojno ključavničarstvo, Mežica
 • Polno ime FEROLIN - STROJNIŠTVO, TRGOVINA, POSLOVNE STORITVE ŠTEFAN LINDENBAUM S.P.
 • Davčna številka SI 38835398 SISI 38835398
 • Matična številka 5351397000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: