Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska Obrt in storitve

O podjetju

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska

EKD-ELEKTRO KOVINSKA DEJAVNOST DOBAJA ZVONIMIR S.P. že 22 let delujem na področju ogrevalne tehnike in klimatskih naprav. Na podlagi dolgoletnih izkušenj svojim strankam nudim kakovostno montažo, vzdrževanje in servis toplotnih črpalk različnih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Z nenehnim sledenjem razvoja na področju ogrevanja lahko ugodim še tako zahtevnim željam strank. Strankam svetujem pri izbiri ogrevalne tehnike, da lažje izberejo najbolj ustrezno rešitev za svoje potrebe.

Z zamenjavo vašega ogrevalnega sistema s toplotno črpalko boste privarčevali pri računu za ogrevanje in poskrbeli za manjši vpliv na okolje.

Poleg toplotnih črpalk poskrbim za nabavo, montažo in servis peči za centralno kurjavo, kotlov na sekance ali pelete, sončnih kolektorjev in klimatskih naprav. Pri servisiranju uporabljam le kakovostne nadomestne dele.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - toplotna črplaka

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke se uporabljajo za ogrevanje ali hlajenje stavb. Ogrevajo lahko tla in zidove. Energijo v večini pridobivajo iz zraka ali zemlje, ki jo prenesejo v notranjost stavbe. Sposobne so pridobiti do 75% energije potrebne za ogrevanje iz obnovljivih virov, zato neprimerno manj obremenjujejo okolje. V primerjavi z ogrevalnimi napravami na fosilna goriva ustvarijo veliko manjšo količino CO2. Primerne so za ogrevanje prostorov in tople vode.

Poznamo toplotne črpalke tipov:

Peči za centralno kurjavo

Peči za centralno kurjavo oziroma kotli omogočajo ogrevanje skoraj vsakega doma. Izbira prave vrste in velikosti je zelo pomembna za postavitev optimalnega sistema centralnega ogrevanja. Pri tej odločitvi svojim strankam z veseljem svetujem.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - peči

Kotli na pelete ali sekance

Kotli oziroma peči na pelete ali sekance se uporabljajo za ogrevanje stanovanjskih in poslovnih objektov. Zaradi avtomatskega delovanja nudijo visok nivo ugodja. Imajo možnost delovanja po različnih programih in omogočajo avtomatski vžig, nalaganje in nadzor moči ogrevanja. Avtomatizirano je tudi odvajanje pepela in čiščenje. So okolju prijazni, ker imajo zelo visok izkoristek goriva - preko 90% in minimalno izločanje CO2.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - kotel na pelete

Sončni kolektorji

So naprave, ki segrevajo sanitarno vodo ali pa vodo za ogrevanje. Pokrijejo lahko do 85% potreb po topli sanitarni vodi ali do 40% potreb pri ogrevanju prostorov. So okolju prijazni, ker znatno zmanjšajo potrebo po delovanju obstoječih sistemov ogrevanja. Pomembno je izbrati solarni sistem, ki ustreza velikosti objekta in številu uporabnikov.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - sončni kolektorji

Klimatske naprave

Klimatske naprave delujejo s spreminjanjem agregatnega stanja plinov v klimatski napravi. Lahko jih uporabimo za ohlajanje ali ogrevanje prostora. Klimatske naprave poleg temperature nadzorujejo tudi vlago, čistost in ionizacijo zraka. Pomembno je izbrati napravo, ki ustreza velikosti prostorov, ki jih želimo ohlajati.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - klima naprave

Ponudba in storitve

Svojim strankam nudim:

 • montaža toplotnih črpalk
 • vzdrževanje toplotnih črpalk
 • servis toplotnih črpalk
 • zamenjava stare toplotne črpalke z novo
 • montaža klimatskih naprav
 • vzdrževanje klimatskih naprav
 • popravilo klimatskih naprav
 • montaža in servis sončnih kolektorjev
 • montaža in servis kotlov na sekance ali pelete
 • montaža in servis peči za centralno kurjavo

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska - EKD-ELEKTRO KOVINSKA DEJAVNOST DOBAJA ZVONIMIR S.P.

Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska

Ponudba

Toplotne črpalke


Toplotne črpalke se uporabljajo za ogrevanje ali hlajenje stavb. Ogrevajo lahko tla in zidove. Energijo v večini pridobivajo iz zraka ali zemlje, ki jo prenesejo v notranjost stavbe. Sposobne so prido...Ogled ponudbe

Peči za centralno kurjavo


Peči za centralno kurjavo oziroma kotli omogočajo ogrevanje skoraj vsakega doma. Izbira prave vrste in velikosti je zelo pomembna za postavitev optimalnega sistema centralnega ogrevanja. Pri tej odloč...Ogled ponudbe

Kotli na pelete ali sekance


Kotli oziroma peči na pelete ali sekance se uporabljajo za ogrevanje stanovanjskih in poslovnih objektov. Zaradi avtomatskega delovanja nudijo visok nivo ugodja. Imajo možnost delovanja po različnih p...Ogled ponudbe

Sončni kolektorji


So naprave, ki segrevajo sanitarno vodo ali pa vodo za ogrevanje. Pokrijejo lahko do 85% potreb po topli sanitarni vodi ali do 40% potreb pri ogrevanju prostorov. So okolju prijazni, ker znatno zmanjšajo potreb...Ogled ponudbe

Klimatske naprave


Klimatske naprave delujejo s spreminjanjem agregatnega stanja plinov v klimatski napravi. Lahko jih uporabimo za ohlajanje ali ogrevanje prostora. Klimatske naprave poleg temperature nadzorujejo tudi ...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Prodaja, servis, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, Maribor, Štajerska
 • Polno ime EKD-ELEKTRO KOVINSKA DEJAVNOST DOBAJA ZVONIMIR S.P.
 • Davčna številka 56545959 SI56545959
 • Matična številka 5935034000
 • Davčni zavezanec Da