LEPLJEN LES – UrMar d.o.o. Obrt in storitve

O podjetju

LEPLJEN LES – UrMar d.o.o.

SPOZNAJTE NAS

Podjetje je na trgu že 25 let. Glavna dejavnost je lepljen les oz.  proizvodnja izdelkov, kot so lepljeni profili za okna, vrata in lesenih nadstreškov iz smrekovega in drugih vrst lesa. Nudimo tudi sušenje lesa in izdelava lepljenih tramov iz lepljenega lesa. Vse bolj se razvijamo na področju izdelave polkroglih ter enokapnih, modernih nadstreškov za avtomobile, terase, naš stranski produkt pa so lesni peleti. Trenutno je v podjetju 6 zaposlenih.

UrMar d.o.o., podjetje s sedežem v Mislinji, se na območju celotne Slovenije skupaj z ekipo kvalitetnih mojstrov ukvarja z izvedbo krovsko-kleparskih del in s tesarstvom. Pomemben del naše dejavnosti, s katero se največkrat srečujemo so leseni nadstreški in izdelki pri katerih uporabljamo lepljen les.  Po želji naročnika izdelamo tudi MOBILNE LESENE HIŠKE, ki jih izdelamo samo iz kvalitetnega lesa in les pred obdelavo ustrezno pripravimo in zaščitimo.

Presenetili vas bomo s hitro odzivnostjo, kvalitetno izvedbo dela ter natančnostjo. Radi se lotevamo novih projektov, saj nam vsak dodaten projekt kljub dodatnemu delu prinese tudi nove izzive.

Naši glavni kupci so Marles PSP d.o.o, Inles d.d., ter še nekaj drugih manjših poslovnih partnerjev.

LEPLJEN LES – UrMar d.o.o.

Ponudba

LESENI NADSTREŠKI


Dejavnost s katero se v okviru svojega dela najbolj srečujemo je izdelava lesenega nadstreška. Po želji naročnika izdelamo kvaliteten leseni nadstrešek, pri katerem pa izdelujemo samo iz kvalitetnega les...Ogled ponudbe

LESENE HIŠKE


Mobilna lesena hiška izdelana za preživljanje prostega časa ob morju ali v gorah, lahko služi tudi kot poslovni prostor za vašo dejavnost ali kot pisarna.

Lesene hišice velikosti 6,...Ogled ponudbe

LEPLJEN LES


Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja lepljenih profilov za okna in vrata iz smrekovega in drugih vrst lesa. Nudimo tudi sušenje lesa in izdelavo lepljenih tramov.

Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje LEPLJEN LES – UrMar d.o.o.

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime LEPLJEN LES – UrMar d.o.o.
  • Polno ime UrMar d.o.o.
  • Davčna številka SI27287289 SISI27287289
  • Matična številka 8282340000
  • Davčni zavezanec Da