Kolagen – Hram Narave Spletne trgovine

O podjetju

Kolagen – Hram Narave

KOLAGEN JE NAJBOLJ ZASTOPANA BELJAKOVINA V ČLOVEŠKEM TELESU

V hidrolizirani obliki se kolagen zlahka absorbira v telo in doseže tarčna mesta.

Kolagen je v človeškem telesu zelo pomembno vezivno tkivo, saj je poglaviten za njihovo elastičnost in moč. Nahaja se predvsem v koži, laseh, nohtih, hrustancu, kosteh in mišicah.

 • Izboljša zdravje vaše kože:
  Za boljšo elastičnost in hidracijo kože. S staranjem vaše telo proizvaja manj kolagena, kar vodi do suhe kože in nastanka gub.
 • Pomaga lajšati bolečine v sklepih:
  Pomaga ohranjati celovitost vašega hrustanca, ki je gumijasto tkivo in ščiti vaše sklepe.
 • Pripomore k močnejšim kostem:
  Kosti so večinoma narejene iz kolagena, kar jim daje strukturo in pomaga, da ostanejo močne. Ker se s staranjem kolagena v telesu poslabšuje tudi kostna masa, to lahko privede do stanj, kot je osteoporoza, za katero je značilna nizka kostna gostota in povezana z večjim tveganjem za zlome kosti.
 • Spodbuja sintezo mišičnih beljakovin:
  Kolagen sestavlja med 1-10% mišičnega tkiva. Ta protein je potreben za ohranjanje močnih mišic in njihovega pravilnega delovanja.
  (raziskave kažejo, da lahko uživanje kolagena spodbuja sintezo mišičnih beljakovin, kot je kreatin)
 • Pripomore k hitrejši rasti las in nohtov.

Valens Kolagen Premium

Valens Kolagen Premium je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte z inovativno kombinacijo ribjega kolagena in koencima Q10, ki klinično dokazano delujeta v sinergiji in prispevata k lepši koži ter podpirata lepoto od znotraj. Izdelek je obogaten še z vitamini A, C, biotinom ter cinkom in selenom.

Aktivne sestavine (v enem odmerku – 15 ml):

hidroliziran ribji kolagen (Peptan®): 4000 mg, vodotopni koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg, vitamin C: 80 mg (100 % *PDV), cink: 10 mg (100 % *PDV), vitamin A: 920 μg (115 % *PDV), biotin: 150 μg (300 % *PDV), selen: 55 µg (100 % *PDV). *PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: voda, hidrolizirani ribji kolagen Peptan®, sredstvi za zgostitev: ksilitol (15 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, Q10Vital® (voda, modificiran škrob, koencim Q10), vitamin C (natrijev L-askorbat), cink (cinkov glukonat), naravne arome: jabolko, kokos, ananas, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat, vitamin A (retinil acetat), biotin (D-biotin), selen (natrijev selenit). Aktivne sestavine ne izvirajo iz Slovenije.

Valens Kolagen Premium je primeren za vegetarijance – vsebuje ribji kolagen. Izdelek ne vsebuje glutena, umetnih barvil in umetnih arom.

Izdelek v dnevnem odmerku (15 ml) vsebuje 0,8 mg sladkorja.

Kolagen in koencim Q10 za kožo, lase in nohte

Valens Kolagen Premium je izdelek za lepo in sijočo kožo z inovativno kombinacijo skrbno izbranih sestavin, ki podpirajo lepoto od znotraj. Vsebuje kar 4.000 mg visoko kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan®, ki ga odlikujeta izjemna čistost in absorpcija, ter 50 mg “koencima mladosti”. Gre za Q10Vital®, v Sloveniji razvito vodotopno obliko koencima Q10, ki ima klinično dokazano izjemno absorpcijo in prispeva k lepši koži.

SKRBNO IZBRANE SESTAVINE IN ODLIČEN OKUS

Valens Kolagen Premium je obogaten še z:

 • vitaminom A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože,
 • selenom, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov,
 • cinkom, ki poleg tega, da prispeva k ohranjanju zdrave kože, pripomore k vzdrževanju zdravih kosti in
 • vitaminom C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti ter hrustanca, ki je pomemben del sklepov.

Vitamin C, cink in selen imajo tudi pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Valens Kolagen Premium trenutno lahko preizkusite v kar dveh različicah. Poleg izdelka z odličnim okusom pinakolade je do razprodaje zalog na voljo še praznična izdaja z okusom višnje. 

Prednosti izdelka Valens Kolagen Premium: vsebuje hidroliziran ribji kolagen Peptan®, ki sodi v sam svetovni vrh, in slovenski Q10Vital®, najboljši Q10 na svetu, ter ima odličen okus pinakolade ali višnje. 

VEČ O NAŠI PONUDBI–>

Kolagen – Hram Narave

Ponudba

Prehranska dopolnila


Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov i...Ogled ponudbe

Eterična olja


Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava je navadno kompleksna. Vsebujejo lahko več sto posameznih spojin...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Kolagen – Hram Narave

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Kolagen – Hram Narave
 • Polno ime Miha Ročnik s.p.
 • Davčna številka SI96967536 SISI96967536
 • Matična številka 3876322000
 • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

 • Pon. - pet.:
 • Sobota:
 • Nedelja: