Viridian – Hram Narave Spletne trgovine

O podjetju

Viridian – Hram Narave

Viridian Nutrition je linija prehranskih dopolnil, ki vsebuje več kot 180 izdelkov, med katerimi najdemo vitamine, probiotike, minerale, zelišča, olja, specializirane dodatke, tinkture in balme, vse zasnovane tako, da nam okrepijo zdravje, delujejo učinkovito in čisto. Z izbiro izdelkov Viridian ste korak bližje vašemu cilju 100% dobrega počutja.

Čistost je pomembna

Ali ste vedeli, da je 50% vseh tablet narejeni iz lepil, ki jih bolj poznamo pod imenom veziva, katera vežejo tableto skupaj? Za večino ljudi to predstavlja le neprijetno dejstvo, a za ljudi, ki so hudi alergiki pa je to lahko velika težava. Bi dodali magnezijev stearat (znan tudi kot magnezijeva sol), stearinsko kislino, šelak, talc ali barvila, v svojo hrano – jo posipali, kot to storite s soljo in poprom? Ne, tudi mi ne bi. Z uporabo naših kapsul, so tekočine in prah v njih tako čiste in enostavne, kot je to sploh mogoče in ne vsebujejo nobenih nepotrebnih in škodljivih sestavin, s čimer dokazujemo, da je mogoče narediti linijo prehranskih dopolnil, ki je sprejemljiva za večino ljudi.

Od semena do banke za recikliranje

Več kot 40% izdelkov iz linije Viridian Nutrition ima certifikat Soil Association, ki zagotavlja izvor in ekološko prijazne sestavine. 100% aktivne sestavine, izdelano v Veliki Britaniji, zelena poslovna praksa, podpiranje skupnosti, ekološko in organsko, brez škodljivih dodatkov, brez GSO, brez obsevanja.

Viridian je vodilna znamka etičnih naravnih prehranskih dopolnil

Viridian je vodilna znamka etičnih naravnih prehranskih dopolnil in ostalih naravnih proizvodov za dobro počutje. V njihovi ponudbi se nahaja že preko 180 izdelkov. 95% vseh teh izdelkov je veganskih, ostalih 5% pa predstavljajo izdelki, katerim je dodan ekološki med ali ribje olje.

Med izdelki dobite naravne vitamine in minerale, probiotiki, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi izdelki so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje in imunski sistem, mu nudijo podporo in prispevajo k dobremu počutju.

Žalostno je, da klasične tablete oz. prehranska dopolnila vsebuje kar polovico lepila (veziv), kar pa za naše zdravje ni dobro. Viridian Nutrition v svojih izdelkih vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine. Če je le možno so sestavine ekološkega izvora, brez prisotnosti škodljivih snovi, aditivov, sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez barvil in umetnih arom. Več kot 40% izdelkov ima ekološki certifikat Soil Association, ki zagotavlja ekološko pridelavo sestavin. Izdelkov ali sestavin nikoli ne testirajo na živalih, sestavine, ki jih vsebujejo izdelki varne za uporabo, izdelki pa klinično testirani.

Večina rastlin, ki ji uporabljajo v svojih pripravkih, je vzgojena v Veliki Britaniji. Ravno tako kapsule in olja proizvajajo tam, saj tako, zaradi manj transporta, prispevajo k zmanjšanju onesnaževanja Zemlje. Pri pakiranju izdelkov uporabljajo samo reciklirano embalažo, vse od stekleničk do kartonov.

Ko kupite znamko Viridian Nutrition, kupite vrhunsko kvaliteto, ekološke sestavine in etične izdelke.

VEČ O NAŠI PONUDBI–>

Viridian – Hram Narave

Ponudba

Prehranska dopolnila


Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov i...Ogled ponudbe

Eterična olja


Eterična olja so zmesi hlapnih aromatičnih spojin, ki nastajajo v rastlinskih cvetovih, listih, steblih, koreninah, plodovih in semenih. Njihova sestava je navadno kompleksna. Vsebujejo lahko več sto posameznih spojin...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Viridian – Hram Narave

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Viridian – Hram Narave
  • Polno ime Miha Ročnik s.p.
  • Davčna številka SI96967536 SISI96967536
  • Matična številka 3876322000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: