Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo Turizem

O podjetju

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo ima že več kot 70 letno tradicijo. Praded zdajšnjega lastnika, Lovro Marinšek je Gostilno, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo zgradil v letih 1939 - 1940 ob nekdanji deželni cesti.

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo  je bila na začetku značilno prehodno furmanska gostilna , po drugi svetovni vojni pa se je v njej začelo ustavljati čedalje več „motoriziranih“ gostov.

Sedanji lastnik, Marjan Marinšek, je na začetku devetdesetih pomembno razširil temeljno gostilniško dejavnost in Gostilno, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo prenovil. 

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo ima od leta 1999 na voljo sodobno urejena prenočišča.

Zaradi velikega povpraševanja po prenočiščih, je dozorela odločitev za izgradnjo hotela ob obstoječem gostišču. 

Tako je v letu 2009 poleg gostišča nastal sodoben hotel z komfortno opremljenimi sobami in bogata dodatna ponudba, v katero sodijo wellness, pizzerija, gostišče, fitnes in bowling.

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo vas vabi, da jih obiščete!

Ponudba in storitve

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo vam nudi celotno ponudbo:

1. PRENOČIŠČA
V celotnem hotelu je na razpolago 134 ležišč v 61-ih sobah različnih tipov; od enoposteljnih do udobnih apartmajev. Sobe so moderno in komfortno opremljene ter imajo vse, kar gostje potrebujejo za dobro počutje. Vse sobe so klimatizirane, imajo mini bar, kabelsko televizijo z LCD ekranom, brezžični dostop do interneta, kopalnico s tuš kabino, večina sob pa ima tudi balkon.

2. GOSTIŠČE
Tradicija, kvaliteta in raznolikost so besede, ki najbolje opišejo ponudbo gostišča. Na razpolago je več kot 300 sedežev, kar omogoča, da je gostišče idealen prostor za različna praznovanja, poročna slavja, poslovna srečanja, pogostitve večjih skupin in razna druženja. Odlikuje ga dobra domača kuhinja, prav tako pa je na voljo tudi široka paleta kulinaričnih dobrot mednarodne kuhinje.

3. PIZZERIJA
V sklopu hotela se nahaja pizzerija, ki poleg velike ponudbe pizz, obsega tudi bogat izbor testenin in solat. Pizzerija je moderno opremljena. 

4. WELLNESS
Sodobni wellness center obiskovalcem ponuja številne možnosti za sprostitev in ohranjanje zdravja in kondicije. Tako so na voljo različne savne, različne vrste masaž ter mnoge kozmetične storitve. Za porjavitev in popoln odmor je na razpolago sončna soba, kjer se boste lahko oddaljili od napornega vsakdana.

5. FITNES
Omogoča različne vrste vadb na najkvalitetnejših napravah. V našem fitnesu vam je na voljo tudi strokovnjak, ki vam bo pomagal, da boste vaje izvajali pravilno.

6. BOWLING
Moderen bowling center v hotelu je opremljen s šestimi stezami. Poleg običajnega bowlinga je mogoč tudi cosmic bowling, ki s svetlobnimi efekti pričara posebno vzdušje in obiskovalcem nudi posebno doživetje, ki ga ne bodo zlahka pozabili. Omogoča tudi sproščanje ob biljardu, saj sta na voljo dve mizi za biljard.

Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo

Ponudba

GOSTILNA MARINŠEK


Gostilna Marinšek se ponaša z 70-letno tradicijo tradicionalne domače kuhinje, ki zadovolji še tako prefinjene okuse. Kulinarična ponudba zajema ...Ogled ponudbe

PRENOČIŠČA


V hotelu Marinšek je na razpolago 61 sob različnih tipov, ki zagotavljajo vse potrebno udobje za brezskrbno in mirno bivanje. Našim gostom ponujamo: 

...
Ogled ponudbe

SEJNE SOBE


Hotel Marinšek vam nudi prostore, ki so namenjeni: 

seminarjem poslovnim srečanjem konferencam sestankom

Seminarski sobi sta opremljeni z m...Ogled ponudbe

FITNES


1. Vadba na kardio trenažerjih Izboljšuje vašo aerobno vzdržljivost, krepi srce, ožilje in dihala. Omogoča porabo prekomerno zaužitih kalorij in izgorevanje podkožnih maščob. &n...Ogled ponudbe

BOWLING


Naš sodobni bowling center s šestimi stezami je zagotovilo za zabavo in sprostitev ter odlična izbira za prijetno preživljanje prostega časa. V prijetnem in mode...Ogled ponudbe

PIZZERIJA


Sodobna pizzerija se nahaja v pritličju hotela Marinšek.

Izbirali boste lahko med 40-imi različnimi vrstami pizz

klasične pizze pristne italijanske p...
Ogled ponudbe

WELLNESS


1. SONČNA SOBA (naravno sončenje) Sončenje kot v naravi – idealno za sprostitev. Revolucionarna tehnologija osončenosti omogoča takojšnjo naravno in varno porjavelost ob sočasni vid...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Gostilna, Wellness, Hotel Marinšek, Naklo
  • Polno ime HOTEL MARINŠEK, podjetje za gostinstvo in turizem, d.o.o.
  • Davčna številka SI 60236302 SI SI 60236302
  • Matična številka 3447901000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: