Tisk na vizitke je kakovosten in dolgo obstojen

Tisk na vizitke je kakovosten in dolgo obstojen

26. 05. 2023 09:49 EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in storitve Vir: www.enzo.si

Tisk na vizitke je kljub hitro rastočem digitalnem napredku še vedno ena izmed pomembnejših dejavnosti, saj s pomočjo vizitk opravimo prvo in najbolj pomembno predstavitev našega podjetja. Prvi kontakt je izjemno pomemben, zato mora biti tisk na vizitke kakovosten, vpadljiv, obenem pa moramo najti pravo ravnovesje med osebnimi in poslovnimi podatki.

Pri tisku na vizitke je tako ključnega pomena dobro oblikovanje, bodisi logotipa, s katerim bomo prepoznavni in nas bodo takoj povezali s podjetjem ali pa z dobrimi podatki, kje najdejo naše podjetje in kakšno dejavnost nudimo. Pravo razmerje je ključnega pomena, saj mora biti vizitka enostavna, prijetna na pogled, a vseeno vpadljiva, da so naši podatki dobro vidni in dosežejo svoj učinek.

Tisk na vizitke – različne vrste in barve papirja

Tako kot pri vseh stvareh je tudi tisk na vizitke doživel razvoj, predvsem s pojavom digitalnega tiska na vizitke, ki zagotavlja hitro in kakovostno tiskanje na različne vrste papirja. Izbiramo lahko med različnimi barvami papirja ter debelino le-tega. Nekateri želijo tanjši papir, spet drugi prisegajo na nekoliko debelejši papir, s katerim je vizitka veliko bolj trša in se težje zmečka in uniči. Izbira je odvisna od nas, naših želja ter seveda od tega, za koga pripravljamo vizitke in koliko jih bomo naročili. Na voljo imamo premazne in nepremazne papirje različnih gramatur, vizitke so lahko dodatno zaščitene s sijaj ali mat plastifikacijami, odločimo pa se lahko tudi za zlatotisk na vizitke.

Najbolj pomembno je, da se zavedamo, da je poleg kakovostnega in obstojnega tiska na vizitke pomembno predvsem oblikovanje, saj gre za naš prvi kontakt s strankami in ravno ta prvi vtis lahko naredi kasneje razliko v primerjavi s konkurenčnimi podjetji. Tisk na vizitke je rešitev tudi za vaš marketing, saj lahko s pomočjo vizitk poskrbite za širšo prepoznavnost vapega podjetja po izjemno ugodni ceni v primerjavi z ostalimi oblikami oglaševanja.