Kako pokazati poslovnim partnerjem hvaležnost med epidemijo?

Kako pokazati poslovnim partnerjem hvaležnost med epidemijo?
Kako pokazati poslovnim partnerjem hvaležnost med epidemijo?

16. 11. 2020 13:38 poslovno darilo Slovenija Vir: fermedica.si

Podeliti svojim strankam ali partnerjem zahvalo za sponzorstvo in zvestobo je vedno pomembno, še bolj pa v teh turbulentnih in stresnih časih. Majhne geste hvaležnosti lahko imajo velik pomen, ki bodo zagotovo zapomnjene in cenjene.

Virtualni dogodki in izobraževanja
Svojim strankam med epidemijo ne smete pokazati hrbta ali pa se jim ne javiti. Ravno nasprotno, morate biti skrbni, jih vprašati kako so in kako gre njihov posel. Zanje lahko pripravite posebne online sestanke, organizirate dogodek čas za kavico z določenimi strankami ali pa jim le pošljite lepo elektronsko sporočilo. Prav tako lahko organizirate izobraževanja na daljavo, če je vaša storitev nekaj, kar se morajo vaše stranke učiti.

Naključna dejanja prijaznosti
Stranki lahko polepšate dneve tudi tako, da delate naključna dejanja prijaznosti. Mogoče pošljete le kakšen telegram, med kot poslovno darilo, zahvalite se jim na družbenih omrežjih in izpostavite njihove pozitivne lastnosti. Če nimate veliko časa, jim pošljite SMS z lepo mislijo, toliko da vedo, da mislite nanje. Zagotovo bo to pomagalo pri grajenju vašega poslovnega razmerja, tudi po epidemiji. S tem lahko pridobite tudi kakšnega novega prijatelja, ki vas bo napotil do potencialnih novih strank.

Darila presenečenja
Veste kdaj imajo vaši poslovni partnerji rojstni dan? Ste razmišljali, da bi jim poslali darilo za njihov god? Mogoče celo darilo za božiča. Takšna odločitev je zelo dobra, vendar morate vedeti, kdaj je darilo primerno in v kakšni vrednosti. Ko se odločite, lahko paket oziroma darilo predate dostavni službi, ki bo hitro in enostavno paket prenesla k strankam.

Zaključimo lahko, da je ohranjanje dobrih poslovnih odnosov s partnerji vedno dobra odločitev. Imate čas, da pokažete svojo kreativno plat in si zamislite nekaj, kar si vaši konkurenti niso. Predvsem to velja za izbiro poslovnega darila in naključna dejanja prijaznosti. Vsekakor pa je pomembno, da ste pristni in zahvalo resno mislite.