Oblikujte svoj ovitek za telefon

Oblikujte svoj ovitek za telefon
Oblikujte svoj ovitek za telefon

08. 12. 2020 10:22 ovitki za telefon Slovenija Vir: mobimania.si

Ste vedeli, da različna podjetja ponujajo možnost, da kreirate ovitkek za telefon po lastnih željah? To pomeni, da lahko na čisto prazen ovitek vašega mobitela izberete svoj motiv ali svoj model, ki ga želite imeti na ovitku za telefon.

Prodaja pametnih telefonov z leti raste, in s tem tudi nove verzije in velikosti telefonov, bo s tem posledično začela naraščat tudi prodaja ovitkov za telefone. Iz raziskave Statista od treh let nazaj, tj. Od leta 2017, ima 89 % lastnikov pametnih telefonov etui za svoj telefon.

Druga zanimiva raziskava NPD-ja zaključuje, da obstaja 5 skupin oseb, ki kupujejo etuije za svoj telefon. To so:

  • Moda in slog - ta grupa ljudi daje največji pomen slogu in estetiki telefona, zato so jim pomembni lepi, dizajnerski ovitki za telefon.
  • Trajna zaščita - ti ljudje iščejo trdne in kvalitetne ovitke, katerih primaren razlog je zaščita svoje naprave.
  • Ugodno in učinkovito - ta skupina poleg estetike glede tudi na strošek oziroma ceno etuija.
  • Tehnični navdušenci - to so izobraženci, ki so na splošno navdušeni nad vsemi tehnološkimi stvarmi in razvojem.
  • Osnovna zaščita - ta skupina je najmanj selektivna, saj si želijo funkcionalen etui, primarno za zaščito telefona, ki niso posebej izbirčni glede samega designa etuija.

Ovitki za telefone so priljubljeni pri mnogih lastnikih telefonov. nameni za nakup pa so dokaj različni - nekateri torej poudarjajo praktičnost in zaščito, druge pa bolj zanima design, ki predstavlja njihov osebni slog.

Tudi modne blagovne znamke, kot je Louis Vuitton, se poglabljajo v design ovitkov za telefone in komunicirajo ovitke za telefone ne le kot tehnično opremo, temveč tudi kot modni dodatek. Z dodatnim ohišjem lahko telefon enostavno prilagodite svojemu stilu in ga uporabite za izražanje osebnosti in vašega modnega sloga.

S posebnim tiskarskim programom lahko vstopite na trg izdelave ovitkov za telefon in ustvarite svoj etui za telefon po lastnem dizajnu.

Ovitki za telefon so priljubljena dodatna in zaščitna oprema za vsak pametni telefon.