Ste že izboljšali design svojega jedilnega lista?

Ste že izboljšali design svojega jedilnega lista?
Ste že izboljšali design svojega jedilnega lista?

08. 12. 2020 10:20 Kopirnica Ljubljana Slovenija Vir: kopiranje.si

Ne glede na to, ali januarja sprejemate (in ohranjate) zaobljube, nedvomno novo leto prinaša nove priložnosti za vaše podjetje. Takrat je pravi čas, da na novo pogledate svoje trženje in če ste v gostinskem sektorju, je to pravi čas za posodobitev, osvežitev ali preoblikovanje jedilnikov oziroma menijev.

Kopirnica Ljubljana, je za vas pripravila nekaj nasvetov, kako se lotiti estetskega, berljivega in privlačnega menija.

In kje natisniti kakovostne, elegantne jedilne liste in menije?
Oglejte si ponudbo menijev, ki jih ponujajo kopirnice v Ljubljani. Ne glede na to, ali želite ploščat ali zložen meni ali imate raje nekaj z več stranmi in naslovnico, boste na spletnih straneh našli primerno in idealno rešitev. Predvsem morate biti pozorni na izjemno kakovost tiska po ugodnih cenah. Kopirnice Ljubljana prav tako lahko nudijo široko paleto luksuznih papirjev.

Zakaj je jedilnik pomemben za restavracijo?
Vaš jedilni list je eden od prvih korakov trženja svojim gostom, saj imajo z njim po navadi prvi stik. Ljudje si bodo na podlagi vsebine, prav tako pa tudi sloga in oblikovanja jedilnika ustvarili pomemben vtis o vaši restavraciji, oziroma o vaši ponudbi hrane in pijače.

Po novem letu se ljudje po praznikih vrnejo nazaj k svojem delu in običajno je to idealen čas, da temu primerno osvežite svoj jedilnik. Ne glede na to, ali strežete hrano preko dostave ali imate fizično restavracijo, glejte vaš jedilnik skozi oči zahtevnega gosta. Predstavljajo realno sliko vašega podjetja? Če je čas za nov meni, vam lahko v kopirnici Ljubljana pomagajo pri izbiri slogov in formatov:

  • Ploščati jedilni listi: Kartične menije je enostavno izdelati za vsak proračun. Za trpežen, dolgotrajen meni, ki se obriše, vam kopirnica iz Ljubljane nudi izbor mat ali sijaj plastificiranje Ravni meniji so odlični tudi za dnevne ponudbe, saj so poceni za tiskanje, naročite pa lahko le majhno količino. Nudimo vam tudi tisk menija, ki je hkrati tudi pogrinjek, kar je super za prihranek prostora na mizah.
  • Stenski ali okenski meniji: Meni v obliki plakata je kot nalašč za prikaz na oknih, vratih ali stenah. V kopirnici Ljubljana lahko izbirate med različnimi velikostmi in uporabite samolepilni vinil za stene ali okna.
  • Večstranski meniji: Če potrebujete obsežnejši meni, ki vključuje tuje jezike in kategorije, bo večstranski meni s prevleko dal eleganten, profesionalen videz.
  • Zložljivi meniji: meniji priljubljene velikosti A4, ki ga lahko postavite tudi na pult in je predvsem namenjen prevzemu hrane. Samostoječe zložljive jedilnike lahko namestite tudi na mize saj zasedejo malo prostora.