Advanced nutrients omogoča kakovostno gojenje konoplje

Advanced nutrients omogoča kakovostno gojenje konoplje

23. 08. 2023 12:00 BUDSEASON, Rok Budiselić s.p Spletna trgovina Vir: www.budseason.eu

Advanced nutrients je podjetje, ki izdeluje kakovostna gnojila in dodatke za gojenje konoplje, njihovi izdelki pa so postali svetovno znani in izjemno popularni, saj predstavljajo inovativen pristop k režimu gnojenja. Gojenje industrijske konopolje je v zadnjem času v Sloveniji v velikem porastu, v ostalih državah, predvsem izven Evrope, pa je konoplja na trgu prisotna že kar nekaj časa. Številna podjetja se že več let ukvarjajo z raziskavami, kako zagotoviti rastlinam idealne pogoje in zadostiti potrebam rastlin skozi celotno življenjsko obdobje.

Advanced nutrients so vrhunsko zasnovana gnojila, ki so enostavna za uporabo, obenem pa predstavljajo različne inovacije, ki so novost na trgu. Advanced nutrients ima pester izbor organskih in mineralnih gnojil, obenem pa se lahko odločimo za različne dodatke, ki bodo pomagali pri rasti in na naraven način pospešili razvoj. Izbira je široka in bo zadovoljila tudi tiste bolj zahtevne oziroma izbirčne gojitelje konoplje, ki potrebujejo le najboljše za rast konoplje in posledično boljši dobiček. 

Advanced nutrients uporabljajo le najboljše surovine

Advanced nutrients so kakovostna gnojila, ki bodo poskrbela, da naše rastline dobijo točno določene dodatke v posamezni fazi rasti, ravno takrat, ko jih najbolj potrebujejo. S pravilnimi dodatki in gnojili v določeni fazi rasti rastlin poskrbimo za hitrejšo rast, rastline bodo dozorele prej in na koncu bogato obrodile. Advanced nutrients je podjetje, ki stremi k popolnosti, zato uporablja le najboljše surovine in napredne proizvodne procese, vse v želji po kakovostnih in močnejših produktih.

Zagotavljajo odlične rezultate po ugodni ceni, tako da so priljubljeni tako pri tistih, ki se z gojenjem rastlin ukvarjajo profesionalno, kot pri tistih, ki imajo doma majhen vrt za samooskrbo. Največkrat se Advanced nutrients gnojila uporabljajo pri gojenju konoplje, kjer so dosegla tudi največji uspeh, a to ne pomeni, da jih ne smemo uporabljati pri drugih rastlinah, ravno nasprotno. Gnojila bodo poskrbela za kakovostno rast različnih rastlin.