Growbox je kakovosten šotor za gojenje rastlin

Growbox je kakovosten šotor za gojenje rastlin

23. 08. 2023 11:07 BUDSEASON, Rok Budiselić s.p Spletna trgovina Vir: www.budseason.eu

Growbox je rešitev za vse, ki imajo težave z gojenjem rastlin skozi celotno leto ali pa nimajo ustreznih pogojev za zunanji vrt oziroma pridelavo pridelkov ali gojenje rastlin. Samooskrba je v današnjem svetu izjemno pomembna, saj se vse več ljudi zaveda pomembnosti svoje lastne hrane pridelane na zdrav način, brez uporabe različnih strupov, ki bi lahko škodovali zdravju. Growbox je šotor za gojenje rastlin, ki zagotavlja poceni in učinkovit način gojenja rastlin, ne glede na to, kje ga imamo postavljenega in kateri letni čas je zunaj.

V kolikor imamo zunanji vrt smo pogosto tarča različnih vremenskih sprememb, od hudih nalivov, vročega sonca do prenizkih ali previsokih temperatur, ki škodujejo našim rastlinam in zavirajo rast. V growboxu, ki je postavljen v notranjem prostoru objekta lahko rastlinam zagotovimo idealne pogoje za rast, preprečimo škodo ob različnih nevihtah in sušah in si tako priskrbimo zdravo hrano ali lepe rastline, tudi tiste, ki za rast potrebujejo nekoliko bolj specifične pogoje.  

Growbox ima stabilno ogrodje in dolgo življenjsko dobo

Growbox je idealno okolje za rast različnih vrst rastlin, saj lahko pogoje v šotoru prilagajamo rastlinam, ki jih želimo imeti. V kolikor posamezne rastline potrebujejo več svetlobe, jim dodamo svetlobo, reguliramo lahko vodo in temperaturo, vse v želji, da rastlinam zagotovimo najbolj optimalne pogoje za uspešno rast. Growbox oziroma šotor je sestavljen iz kovinskih cevi, ki zagotavljajo stabilno ogrodje in prevleke, ki je po navadi iz sintetičnega materiala in na notranji strani odbija svetlobo.

Ob strani so odprtine z zadrgami, ki omogočajo, da dostopamo do rastlin in opreme, na voljo pa so številni dodatki, od kakovostnih led luči do ventilatorjev za kroženje zraka. Growbox ima dolgo življenjsko dobo in zagotavlja kakovostno rast, najboljše je, če imamo growbox v prostoru s stabilno temperaturo, saj previsoka nihanja niso najboljša. Je enostaven za uporabo in vzdrževanje, obenem pa ga lahko hitro očistimo in premaknemo.