Španska muha povečuje spolno željo

Španska muha povečuje spolno željo

23. 08. 2023 12:12 Kamagra trgovina Spletna trgovina Vir: kamagra-trgovina.com

Španska muha je verjetno najbolj znan afrodizijak na svetu, ki deluje v obliki sredstva za izboljšanje spolnega užitka tako pri ženskah kot tudi moških, ne glede na starost. Spolno življenje je izjemno pomembno pri vseh parih, zato je nujno, da je razgibano in da je spolna želja vseskozi prisotna, saj zadovoljstvo in sproščen duh vplivata tudi na druge ravni življenja. Španska muha je močan seksualni spodbujevalec, ki se ga po navadi jemlje kapljično, v preteklosti pa so ga pridobivali iz istoimenskega hrošča, katerih krila so vsebovala snovi, ki so stimulirale libido.

V sedanjosti je španska muha narejena iz naravnih stvari oziroma zeliščnih mešanic, ki povečujejo spolno željo in vzdržljivost med spolnim odnosom, obenem pa povečuje intenzivnost orgazma, kar navdušuje moške in ženske po vsem svetu. Pomembno je opozoriti, da so vse sestavine v španski muhi brez GSO in primerne tudi za vegetarijance, tako da se jo lahko poslužujejo vse osebe. 

Špansko muho jemljemo skupaj z vodo ali drugo tekočino

Uživanje španske muhe je odlična popestritev spolnih odnosov pri partnerjih, ki želijo nekoliko eksperimentirati in v svoje spolno življenje vnesti nekaj novega in zanimivega. Špansko muho jemljemo kapljično, nekje 2 do 3 kapljice 30 minut pred spolno aktivnostjo. Pomembno je, da tekočino najprej raztopimo v topli vodi, kavi ali drugi pijači, šele nato zaužijemo mešanico. Kapljice nujno jemljemo skupaj s tekočino in nikoli same.

Španska muha je sestavljena iz naravnih sestavin kot so Satavari, Muira puama in Damiana, ki povečujejo spolni nagon pri obeh spolih, kar pomeni, da jo lahko jemljejo tako moški kot tudi ženske. Kakovosten seksualni spodbujevalnik bo resnično poskrbel za dolge in vroče noči, obenem pa bo izboljšal seksualno življenje, ne glede na trenutno stanje. Z uporabo španske muhe bo spolno življenje kvalitetno in redno, obenem pa bo vneslo v partnerstvo zadovoljstvo, ki bo vplivala tudi na ostale ravni življenja.