Kolagen shot

Kolagen shot

02. 06. 2021 10:40 Dator d.o.o. Zdravje Vir: www.kolagen.si

S prehranskim dopolnilom Kolagen shot zadovoljite dnevne potrebe po kolagenu.

S prehranskim dopolnilom Kolagen shot zadovoljite dnevne potrebe po kolagenu

Kolagen je pomembna beljakovina v našem telesu, ki je sestavni del vezivnega tkiva, tetiv, sklepov, vezi, kože in mišic. Njegovo pomanjkanje sicer najprej opazimo na večjem številu gub in manj elastični koži, a to niso edine posledice pomanjkanja kolagena. Ker njegova proizvodnja po 25. letu starosti upada, je potrebno poskrbeti za ustrezno prehransko dopolnilo, s pomočjo katerega zadovoljimo dnevnim potrebam po kolagenu.

Logično je, da se ob poplavi kolagenskih produktov sprašujete, katerega izbrati. Mnogi uporabniki so še posebej zadovoljni s prehranskim dopolnilom Kolagen shot, ki se je izkazal za zelo učinkovito, poleg tega pa je še izjemno preprosto za uživanje, saj vam je na voljo v obliki tekočine. K optimalnemu učinku pripomorejo njegove sestavine, kot so dodana hialuronska kislina, MSM, vitamina C in E, Biotin in cink. Te sestavine pomenijo popolno formulo za nego kože in mladosten videz od znotraj.

Prednosti uživanja Kolagen shot prehranskega dopolnila

Sedaj že veste, da ima dodajanje kolagena v obliki prehranskega dopolnila ogromno pozitivnih učinkov na videz vaše kože. Ker se s staranjem proizvodnja kolagena manjša, je tudi vaša koža manj elastična, posledica česar je pojav neprijetnih gub. Temu se lahko izognete z uživanjem prehranskega dopolnila Kolagen shot, ki pa ima še mnoge druge prednosti in ne samo pozitiven vpliv na vašo kožo.

S tem prehranskih dopolnilom, boste poskrbeli tudi za gibljivost sklepov in fleksibilnost vezi v telesu. Kolagen je neke vrste mazivo, ki poskrbi za nemoteno gibanje vezivno-hrustančnih struktur v naših sklepih, zato marsikatera težava s sklepi z njegovim uživanjem počasi izzveni. Mnoge študije so pokazale, da uživanje kolagena lahko bistveno pripomore k obnavljanju nohtov in jim vrača čvrstost, s kombinacijo sestavin, ki jih najdete v Kolagen shot, pa ta naredi občutno razliko tudi v videzu las. Ti rastejo hitreje, postanejo gostejši in tudi lepšega sijaja.