Catering M&P Novo mesto, Dolenjska Gostinstvo

O podjetju

Catering M&P Novo mesto, Dolenjska

Catering M&P Novo mesto, Dolenjska smo ljubitelji kulinaričnih izzivov, ki jih z vso pozornostjo pripravimo in postrežemo na vaših osebnih in poslovnih dogodkih. Skrbimo za pogostitve na prireditvah in mednarodnih srečanjih, s kulinaričnim razvajanjem in prijaznostjo pa pogosto prispevamo tudi k izvedbi dobrodelnih prireditev.

Catering M&P Novo mesto, Dolenjska 100

Stara ekipa z novim imenom smo združili moči, znanje in izkušnje iz gostinstva, ki jih po novem predstavljamo v svoji catering ponudbi. Ponujamo vam izvrstne gurmanske prigrizke, coffee break, finger food, hladni bife, topli bife, žar piknik, palačinke in slavnostne menije. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli želite.
Želje in okusi naročnika so osnovno vodilo pri sestavljanju jedilnika, izbran prostor – vrt, poslovni prostor, muzej, galerija, dvorana ali šotor, pa pripravimo tako, da dopolnjuje barvno nit in namen pogostitve. Z nami je vsak dogodek edinstven!

Naše prednosti:

 • Visoka kvaliteta storitev in izdelkov
 • Odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • Oseben odnos s strankami
 • Odzivnost in fleksibilnost
 • Svetovanje in pomoč
 • Držimo se dogovorjenih rokov

Catering M&P Novo mesto, Dolenjska 101Se bliža vaš osebni praznik, poroka, obletnica - dogodek, na katerem želite pogostiti svoje najdražje? Pripravljate poslovno druženje ali prireditev, ki bo množično obiskana? Potrebujete ugoden, a hkrati kakovosten catering?

Če ste vsaj na eno od zgoraj naštetih vprašanj, odgovorili pritrdilno smo Catering M&P Novo mesto, Dolenjska pravi naslov za vas! Prepustite gostinsko plat dogodka veščim gostincem, sami pa preprosto uživajte v kulinariki.

Ob dobri hrani in pijači je vsak dogodek lepši. Zaupajte nam svoje želje, mi pridemo, pripravimo, postrežemo, pospravimo. Z veseljem vam pripravimo gurmanske jedi, ki bodo očarale goste na vašem dogodku. Vsak dogodek organiziramo po vaših navodilih, vsekakor pa z veseljem ponudimo tudi lastne ideje. Glede na vaše želje poskrbimo za urejeno okolico, nato pa pripravimo še ustrezno hrano in pijačo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi, preko spletnega obrazca ali na našo telefonsko številko. Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes in si zagotovite kvalitetne in ugodne catering storitve z Catering M&P Novo mesto, Dolenjska!

Ponudba in storitve

Ponujamo vam izvrstne gurmanske prigrizke, coffee break, finger food, hladni bife, topli bife, žar piknik, palačinke in slavnostne menije. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamor koli želite.

Ob dobri hrani in pijači je vsak dogodek lepši. Zaupajte nam svoje želje, mi pridemo, pripravimo, postrežemo, pospravimo. Z veseljem vam pripravimo gurmanske jedi, ki bodo očarale goste na vašem dogodku. 

Ne odlašajte, pokličite nas, se že veselimo skupnega sodelovanja!

 

Catering M&P Novo mesto, Dolenjska

Ponudba

Catering M&P


Ponujamo vam izvrstne gurmanske prigrizke, coffee break, finger food, hladni bife, topli bife, žar piknik, palačinke in slavnostne menije. Skrbno pripravljene pogostitve za različne priložnosti pripeljemo kamo...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Catering M&P Novo mesto, Dolenjska

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

 • Ime Catering M&P Novo mesto, Dolenjska
 • Polno ime Strežba pijač Mario Kovačič s.p.
 • Davčna številka 42447046 SI42447046
 • Matična številka 6671632000
 • Davčni zavezanec Da