KAMINI NA DRVA – Trend Kamini Obrt in storitve

O podjetju

Kamini na drva

Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo vaš prostor ogrele z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih ter v manjši meri z naravno konvekcijo.

Na voljo so različne oblike kaminskih peči na drva, med katerimi lahko izbirate glede na vaše želje in potrebe. Lahko se odločite za klasično, moderno ali tradicionalno obliko, ki se bo najbolje prilegala vašemu notranjemu dekorju. Poleg oblik lahko izbirate tudi med različnimi velikostmi, toplotnimi močmi ter zunanjimi oblogami.

Nekatere kaminske peči imajo oblogo iz naravnega kamna, ki omogoča akumulacijo toplote, kar pomeni, da bo vaš prostor ogrevan še nekaj časa po tem, ko boste prenehali kuriti. Te peči uvrščamo v akumulacijsko obliko ogrevanja. Nekateri modeli imajo tudi pečico, kjer lahko s pomočjo termometra pripravite okusno kosilo.

Za maksimalno izkoriščanje toplote lahko izberete toplozračne kaminske peči, ki omogočajo odvajanje toplega zraka v druge prostore.

Montaža kaminskih peči na drva je enostavna, saj jih lahko s priključnimi cevmi priklopimo na dimnik. Peči so že pripravljene na ogrevanje vašega doma, zato vam ni treba skrbeti za dodatne priprave.

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

KAMINI NA DRVA – Trend Kamini

Ponudba

Vrtni kamini


Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in uživanju hrane. V naši ponudbi najdete zidane vrtne kamine (žare), kru&...Ogled ponudbe

Peč na drva


Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš prostor z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in v manj&sca...Ogled ponudbe

Štedilnik na drva


Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kuri...Ogled ponudbe

Vgradni kamini


Vgradni kamini so vgrajeni neposredno v zidove vašega doma. Običajno so ti kamini narejeni iz ognjevarnih materialov, kot so kamen, opeka ali beton, in so oblikovani tako, da se zlijejo z arhitekturo vaš...Ogled ponudbe

Galerija podjetja

Pošlji povpraševanje KAMINI NA DRVA – Trend Kamini

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime KAMINI NA DRVA – Trend Kamini
  • Polno ime TREND KAMINI d.o.o.
  • Davčna številka 74446193 SI74446193
  • Matična številka 8578893000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: