Peč na drva – Trend Kamini Obrt in storitve

O podjetju

Peč na drva

Peč na drva je vrsta kaminske peči, ki se uporablja za ogrevanje prostora s pomočjo lesenih polen. Deluje na principu izgorevanja drv, kar omogoča oddajanje toplote, ki segreva okoliški zrak in prostor.

Peč na drva je lahko različnih oblik, velikosti in toplotne moči. Med njimi lahko najdemo klasično, moderno ali tradicionalno obliko, ki se razlikujejo po videzu in funkcionalnosti. Nekateri modeli imajo tudi dodatno pečico, ki omogoča kuhanje hrane, kar je zelo priročno v zimskih mesecih.

Kaminske peči na drva oddajajo toploto s pomočjo direktnega sevanja skozi steklo na vratih, ter v manjši meri z naravno konvekcijo. Peči z oblogo iz naravnega kamna so akumulacijske, kar pomeni, da akumulirajo toploto in jo oddajajo postopoma še nekaj časa po tem, ko je izgorevanje drv prenehalo.

Poleg tega je na voljo tudi toplozračna kaminska peč, ki omogoča odvajanje toplega zraka v druge prostore, kar je še posebej priročno v večjih domovih ali stanovanjih.

Montaža kaminske peči na drva je zelo enostavna in hitra, saj jo lahko s pomočjo priključnih cevi priklopimo na dimnik. Na voljo je tudi različne vrste zunanjih oblog, ki peči na drva dodajo še dodatno estetsko vrednost in se ujemajo z vašim stilom opreme.

Kaminska peč na drva je okolju prijazna in trajnostna izbira za ogrevanje vašega doma. Poleg tega vam bo pričarala prijetno vzdušje in toplo atmosfero v zimskih mesecih, ko boste lahko občudovali plamen v kurišču.

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

Peč na drva – Trend Kamini

Ponudba

Vrtni kamini


Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in uživanju hrane. V naši ponudbi najdete zidane vrtne kamine (žare), kru&...Ogled ponudbe

Kamini na drva


Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo v...Ogled ponudbe

Štedilnik na drva


Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kuri...Ogled ponudbe

Vgradni kamini


Vgradni kamini so vgrajeni neposredno v zidove vašega doma. Običajno so ti kamini narejeni iz ognjevarnih materialov, kot so kamen, opeka ali beton, in so oblikovani tako, da se zlijejo z arhitekturo vaš...Ogled ponudbe

Pošlji povpraševanje Peč na drva – Trend Kamini

( * ) Označena polja so obvezna

Poročaj o napaki

V primeru napačnih informacij prosimo za popravek. Hvala!

( * ) Označena polja so obvezna

Kontaktni podatki

  • Ime Peč na drva – Trend Kamini
  • Polno ime TREND KAMINI d.o.o.
  • Davčna številka 74446193 SI74446193
  • Matična številka 8578893000
  • Davčni zavezanec Da

Odpiralni čas

  • Pon. - pet.:
  • Sobota:
  • Nedelja: